Vesnica problema
|
28 Jun 2010, 17:42
|||
|
|||
"-Tu glumesti, nu?! Williams din anul IV?!" sopti Bell, care veni in patul Helenei si acum stateau amandoua sub plapuma.
"-Chiar el e.." raspunse Helena, socata. "-Dar poate nu e el varcolacul..poate i s'a facut rau sau mai stim noi ce.." sopti Bell. "-Nu prea cred" spuse Helena. Un scartait de pat le facu sa realizeze ca baiatul inca era treaz. "-Nick?! Tu esti?!" intreba Helena, cu glasul tremurand. "-Wow, v'ati dat seama ca sunt treaz?!" raspunse el, cu un ton sarcastic. Bell mima un gest de panica, iar Helena o stranse de mana incurajator. "-Scuze.." sopti ea, scotand capul de sub plapuma. "-Dar voi de ce sunteti aici??!" intreba Nick. "-Bell a cazut pe scari iar eu m'am accidentat la Vajthat!" murmura Helena. "-Cine e Bell?!?" intreba Nick, ridicandu'se. "-Eu sunt Bell Evans..de la Cercetasi" spuse Bell, care pana atunci statuse tacuta. "-Nu te'am vazut pe la orele din anul nostru!" mormai baiatul, privind'o pe cercetasa atent. "-Sunt in anul VII" spuse Bell, zambind. "-Aa, interesant.." raspunse Nick, bagandu'se inapoi sub plapuma calduroasa. "-Intreaba'l de ce e aici!!" sopti Bell, incercand sa nu faca prea mult zgomot. "-Sa sti ca te'am auzit.." mormai Nick, infofolit. "-Atunci raspunde la intrebare, daca tot ne'ai auzit.." protesta Helena. "-Pai, mi'a fost rau. Cred ca sunt racit" spuse el, dar cercetasele nu'l crezura.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|