Mai in gluma mai in serios!!!:)
|
28 Jun 2010, 21:17
|||
|
|||
Tare aia cu "Scrisoare de la Romania" Dess
![]() Un barbat cade de la etajul sase al unei cladiri. El a ramas nemiscat pe asfalt si imediat o multime de oameni s-au adunat in jurul lui. Un politist se apropie si intreaba: "Ce se intampla aici?" Barbatul intins pe trotuar ii raspunde: "Nu stiu, de-abia acum am ajuns si eu". Un politist opreste o masina condusa de o blonda deoarece margea pe o strada, cu sens unic, in contrasens: − Stiti unde mergeti? − Nu dar trebuie sa fie rau tare acolo! Toti se intorc... Diriginta ii roaga pe copii sa-i spuna cu ce se ocupa parintii lor. − Spune tu Constantinescule! − Tata este pompier. El stinge incendiile si salveaza vietile oamenilor. − Foarte frumos, e randul tau Oprescule. − Tata este medic, el ne consulta si ne prescrie medicamente atunci cand suntem bolnavi. − Minunat! Dar tatal tau Avramescule! − Tata este dansator intr-un club gay, danseaza la bara, clientii ii baga bani la chiloti, si daca platesc bine tata si-o pune cu ei in boschetii de la intrare. Oripilata de destainuirile elevului diriginta ii trimite pe copii in recreatie, oprindu-l doar pe micutul Avramescu. − N-am stiut ca tatal tau face asta, copile! − Iertati-ma doamna diriginta, zice Avramescu cu ochii in lacrimi, v-am mintit, tata e consilierul lui Basescu da mi-a fost rusine sa spun….=)) ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|