Mai in gluma mai in serios!!!:)
|
28 Jun 2010, 23:15
|||
|
|||
Ce ascund site-urile de matrimoniale?
Ce spun femeile.... am putin peste 40 de ani = am 49 de ani aventuriera = am avut mai multi parteneri decat o sa ai tu in aceasta viata atleta = port 0 la sutien fizic comun = urata frumoasa = mincinoasa patologica zambet contagios = ia o penicilina, inainte sa ne intalnim educata = am renuntat la facultate inca din primul an sentimentala = drogata feminista = grasa spirit liber = iau din cand in cand ecstasy doresc prietenie = vreau sa parasesc centura de castitate distractiva = enervanta si guraliva fire adolescentina = sunt tatuata si cu cercel in buric de moda veche = lumini stinse, doar pozitia misionarului deschisa catre nou = disperata extrovertita = galagioasa pasionala = galagioasa poeta = schizofrenica, depresiva profesionista = agresiva si de nesuportat romantica = arat mai bine la lumina lumanarilor voluptoasa = nu sunt inca obeza greutatea proportionala cu inaltimea = ai grija - gabarit depasit! caut sufletul pereche = sunt disperata vaduva = l-am bagat in pamant pe primul, vrei sa fii urmatorul? tanara "ranita" in dragoste = stirba si plina de cosuri Cum se prezinta barbatii... trecut de 40 de ani = 52 de ani in cautare de tipe de 25 de ani atlet = stau pe canapea si ma uit la meciuri fizic comun = fire ciudate de par crescute în urechi, nas si pe spate educat = superior tie spirit liber = daca nu merge cu tine, o sa incerc cu sora ta doresc prietenie = daca ea include pipaieli si...altceva distractiv = ma pricep la telecomenzi si la cutiile de bere barbat "bine" = arogant sincer = mincinos patologic matur = pana ajungi sa ma cunosti deschis catre nou = as vrea si cu sora ta, pacat ca nu este interesata fizic placut = petrec mult timp in baie, admirandu-ma poet = am propriile versuri pe care le "cant", atunci cand fac baie credincios = am fost la biserica impreuna cu bunica, de Paste, acum cativa ani ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|