Mai in gluma mai in serios!!!:)
|
29 Jun 2010, 10:55
|||
|
|||
Un pacient la doctor:
- Mai am vreo sansa d-le doctor? - Nu, o sa mori! - Si chiar nu mai e nici o sansa? - Ar mai fi o sansa, sa te duci la Techirghiol sa faci bai cu namol. - Si o sa scap? - Nu, dar o sa te obisnuiesti cu pamantu Nevasta unui lingurar bate la portile raiului. Sfantul Petru ii deschide si o intreaba: - Pe cine cauti ? - Pe sotul meu, Lingurar. - Pai, noi avem atatia Lingurari aici, ca nu stiu care ii. Spune-mi ceva despre el, de exemplu ce ti-a spus inaainte de a muri!! - MI-A spus ca de cate ori o sa-l insel se va rasuci in mormant! - Acum stiu care Lingurar!! E ventilatorul raiului. La poarta Raiului, un om e intampinat de Sf. Petru: - Ai facut vreo fapta buna? - Desigur. Odata, am dat peste o gasca de rockeri care ameninta o femeie. M-am dus la seful lor, i-am tras una in fata si i-am spus: "Las-o-n pace sau o sa ai de-a face cu mine" - Foarte curajos! Si.....cand s-a-ntamplat asta? - Acum 5 minute! Un tip se trezeste pe masa de operatie si vede, ca prin ceata, un tip in alb. - Dom' doctor, a reusit operatia? - Ce doctor? Eu sunt Sfantu' Petru. Sfantul Petru la Poarta Raiului. Bate cineva la usa, merge..nimeni! Mai bate cineva la usa, merge sa deschida, iar..nimeni! A treia oara, se aude un alt ciocanit. Sfantul Petru, nervos la culme merge sa deschida. "-Ma, ca ce mama naibii tot bati si fugi??" intreaba el la vederea unui tanar. "-Ma resusciteaza doctorii, ce ai vrea sa fac?!" raspunse tanarul.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|