Vesnica problema
|
29 Jun 2010, 11:09
|||
|
|||
"-Da , eu sunt varcolacul , multumite?!"striga acesta suparat. Helena , furioasa , se ridica si ii spuse , cu privirea fulgerandu-i ochii tristi ai baiatului :
"-Nu e nevoie sa tipi la noi!" , apoi urma moment de liniste. Bell si Zoya se uita la Helena , parca spunandu-i De ce trebuia sa tipi? "-Imi pare rau ca am tipat." zise aceasta in final. "-Nici-o problema , si eu am tipat la voi."spuse acesta iar suparat si se tranti in patul sau. Zoya se aseza pe patul lui Bell , iar Helena se duse si o intreba incet , pe un ton ironic: "-Cine naiba e Rogers?" Bell isi inabusi un chicotit , iar Zoya spuse: "-Prefectul nostru de la viperini , din anul cinci. Desi mi-am promis ca nu il mai cred..." "-Numai conteaza. Apropo , oare persoana aceea , Shayna Tusy exista sau a mintit si in legatura cu asta?" "-Raspanditor de barfe tampite. Acum toti viperinii stau in camera si discuta de zor despre o fata care nici macar nu exista."raspunse Zoya zambind sarcastic si rotindu-si ochii. "-Mda...hmm , fetelor , mie imi este foame."spuse Bell schimband subiectul si mai plina de viata. "-OK , insa nu am sa astept sa vina madam Pomfrey cu fasolea care nici macar nu-mi place. Dobby!"zise Helena. Nick tresari cand spiridusul zambaret Aparu pe patul Helenei. Acesta le adresa fetelor o plecaciune respectuoasa si la fel facu si cu Nick. Acesta avea o privire confuza , si probabil ca gandea Ce naiba cauta spiridusul asta aici? "-Heii Dobby. Numai e nevoie sa-ti spunem , stii prea bine meniul."spuse Bell zambind in timp ce Zoya se juca absenta cu o suvita de par. "-Desigur!"chitai acesta si nu dupa mult timp aparu si cu platoul cu mancare gustoasa. Zoya se servi si ea cu sandwich si un pocal de suc de dovleac. Nick adormi , iar Helena spuse: "-Pacat ca a adormit , ii dadeam si lui un sandwich..." ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|