Vesnica problema
|
29 Jun 2010, 12:38
|||
|
|||
Helena se prefacu ca se juca cu bagheta sa in mana , iar Bell se uita pe pereti , mai lipsea doar sa fluiere si era cadrul perfect. Nick statea tolanit in pat si cum totusi era voios , expresia sa de pe fata spunea clar ca e bolnav si nu era greu sa o ascunda. Zoya deja se obisnuise sa se ascunda pe sub paturi. Madam Pomfrey intra ca o furtuna in camera , ca de obicei grabita si cu treburi pe cap. Nici in veci nu avea sa ghiceasca ce faceau 4 studenti in lipsa ei , care erau de fapt 3 pentru ea.
"-Buna ziua! Scularea somnorosilor! E ora doisprezece fara un sfert iar voi nici macar nu v-ati trezit!" "-Daca numai ai stii..."murmura Helena sarcastic , numai pentru ea. "-Buna dimineata , madam Pomfrey."o saluta Bell. "-Buna dimineata , domnisoara Evans. Sunteti mai bine? Ca sa numai tot stati internati."apoi stand cu spatele si aranjand niste cearsafuri de la paturi , Helena se intelese din priviri cu Bell ca o sa mai stea. Nick era prietenul lor acum , indiferent ca era varcolac , nu aveau sa il lase singur in Aripa Spitalului. Cel putin , mai era pana la luna plina... "-De fapt ne simtim cam rau. Cred ca o sa mai stam."spuse Bell. Cercetasa oricum avea chipul palid mereu , asa ca nu-i era greu sa joace teatru. Helena incerca sa schimonoseasca o fata bolanvicioasa , dar nu-i reusi. Infirmiera le lasa in pat , asigurandu-se ca macar au mancat ceva , mai discuta ceva cu Nick , iar apoi pleca , trantind usile. Zoya iesi de sub pat si izbucni: "-Frate , amorteam acolo si asa ramaneam , daca mai stateam mult!" "-Te cred. Iti ofer patul meu ca sa iti intinzi oasele in voie."spuse Helena. Bell chicoti iar Zoya se arunca pe pat si asa ramasese. "-Ce bine e!" "-Simte-te ca in Rai , draga mea!"spuse Helena iar cele trei fete rasera. Nick zambi la conversatia prietenelor si zise zambind: "-Mda , ai ramas aceeasi Helena care o stiam. Si tu Zoya , pari o fata de treaba , cum rezisti acolo in pivnita cu viperinii?"intreba acesta. "-Viata e grea , trebuie sa rezisti , nu Bell?" "-Exact." ofta aceasta glumet. "-Sper doar sa numai vina de o mie de ori madam Pomfrey pe aici."spuse Helena enervata. "-Cu mine aici...credeti-ma , o sa vina in mod sigur de multe ori."zise Nick. "-Off...ce mi-e dor sa ies pe afara...sa mai joc Vajhat , sa fac pozne...de escapade nocturne , cu toate ca am avut parte de una aseara , apropo Nick , te-am vazut azi-noapte. Si imi mai este dor si de ceilalti prieteni , cu toate ca ne viziteaza...Oh , si de ore , mai ales a lui Plesneala..." Cei trei se uitau confunzi la Helena. Se stia prea bine ca era prima in top a clubului neinfiintat "Jos cu Plesneala!". "-Glumeam doar!"rase aceasta. "-Mda , era cat pe ce sa te cred...Mie imi este dor de Transfigurare si sa iau notite la Istoria Magiei..."spuse Nick. "-Hai ma lesi? Ador Istoria Magiei! Atunci imi recuperez orele nedormite noaptea cand sunt intr-o escapada..."zise Helena , iar Bell spuse: "-Mie imi este dor de... OOC: Am scris cam mult , asa ca Bell , daca vrei tu ,continua Ce RPG activ ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|