Vesnica problema
|
29 Jun 2010, 12:44
|||
|
|||
"-Mie una, mi'e dor de orele de Tranfigurari..si de cele de Ierbologie..sa nu mai vorbim de orele de Aparare contra Magiei Negre" murmura Bell, pierduta in ganduri.
"-Eu stiu de ce nu mi'e dor!" spuse Zoya, sarcastica. "-De ce?" intrebara Helena si Bell, aproape simultan. "-De orele de Previziuni despre viitor. O urasc pe baba aia care le preda!!" spuse viperina, dezgustata. "-Uhh, eu dorm in orele alea" raspunse Helena, zambind. "-Eu nu le mai fac" se lauda Bell. "-Mie unul, imi plac.." sopti Nick, care statuse tacut pana atunci. "-Ok..sa trecem peste asta. Astazi ce facem?" intreba Bell, zambind. "-Pai..as iesi afara" spuse Helena. "-Eu nu am ore, e sambata" spuse si Zoya, fericita. "-Deja e sambata? Frate, stau in spital de luni" protesta Bell, iar Nick izbucni in ras. "-Nici eu nu ma prea dau in vant dupa Aripa Spitalului, Bellyshor" spuse el, cu o voce calda. "-Nu stiu cine se da" completa Zoya. "-Madam Pomfrey?!" raspunse Helena, iar Bell incepu sa rada. "-Dap..e casa ei, normal ca e incantata sa stea aici" spuse si Nick, zambind. "-Sincer..ma bucur ca ne'am imprietenit" spuse Bell, aruncandu'i o privire lui Nick. "-Si eu ma bucur ca mi'am facut alti amici" spuse Nick, vesel. "-Zoya, ce faci acolo?!" intrerupse Helena. Viperina statea la fereastra, admirand domeniile. "-Dupa cine te uiti, eh?" intreba Bell, complice. "-Aaa, dupa nimeni" raspunse Zoya repede, inchizand fereastra. Veni sa se aseze pe pat, langa Bell. "-Nick, hai langa noi" striga Helena, iar baiatul veni alene spre ele. "-Mai povesteste'ne..de ce te'a muscat varcolacul?!" il intreba Zoya. "-Pai..cred ca era insetat. Sau ceva de genul" raspunse Nick, cu o privire trista. "-Si tocmai pe tine te'a luat?" intreba Helena, protestand. "-Aa..eram singurul om din padure?!" raspunse Nick, chicotind. "-Ai dreptate. Dar de ce nu ai fugit?" il intreba Bell. "-M'a luat prin surprindere..Nu mi'am dat seama ca e un lup in spatele meu" raspunse baiatul, oftand. "-Lasa..totul va fi bine" spuse Zoya, incurajator. "-Pana la urmatoarea luna plina, nu?" intreba Nick. "-..care e saptamana viitoare" completa Bell.. OOC: Nu cred ca se supara cineva ca e activ RPG'ul asta |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|