Reintoarcerea [S. Holmes & B. Cullen]
29 Jun 2010, 13:34
Sa inteleg ca Harry are viziuni din nou cu Cap-De-Mort , iar Reacredinta , ca un las ce e , e la capataiul sau Mi-am adus aminte de o scena din Pocalul de Foc , cand Cap-De-Mort renaste si Sobo il ajuta.

Quote:Harry gemu când se desprinse de acel.. vis, dacã putea sã se numeascã aºa, ºi se ridicã încet, respirând sacadat, iar apoi se sprijini de chiuvetã, holbându-se la oglindã – în loc sã-ºi vadã reflexia, îl vedea pe Cap-de-Mort, rânjind într-un mod cu totul diavolesc. Harry îºi izbi pumnul de oglindã, iar aceasta se sparse, cioburile înfingându-i-se în carne, sângele picurându-I de pe pumn; vrãjitorul murmurã ceva ºi îºi vindecã rana, apoi ieºi val-vârtej din baie.
Imi place pasajul asta Mi-a adus aminte iar de o scena din Ordinul Pheonix , daca nu ma insel , te-ai inspirat de acolo Iar faza cu Semnul Intunecat e super tare , adica numai mentionarea lui aduce teroare...Inseamna ca Devoratorii Mortii au omorat pe cineva.

Abia astept sa vad ce fic superb o sa va iasa. Wink

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Reintoarcerea [S. Holmes & B. Cullen] - by Helena Daphne Rose - 29 Jun 2010, 13:34