Vesnica problema
|
30 Jun 2010, 12:13
|||
|
|||
"-Si iubitica ta pe unde era? Sau nu a mai ajuns la intalnire?"intreba Zoya.
"-Pai stiti...a cam fugit cand a vazut cum varcolacul ma musca." "-Auci , probabil se simtea ca intr-un film horror."zise Helena. "-Dar de ce nu s-a dus acolo sa te ajute? Noi asa am fi facut."zise Bell hotarata iar cele 2 fete incuviintara. "-Nu stiu."raspunse baiatul absent. "-Ok , ca tot lipseste madam Pomfrey cam toata ziua , ce ziceti sa dam o raita pe afara?"incerca Helena sa-i invioreze. "-Eu merg!"sari Bell prima. "-Si eu!"anunta Zoya. "-Ok , hai ca merg si eu..."spuse Nick. Vesela ca si-a atins scopul , adica sa iasa afara , Helena iesi impreuna cu cei 3 in pas vioi. Vroiau sa se duca la Hagrid , dar apoi se razgandira , asa ca o luara spre lac. Zoya se aseza pe o buturuga taiata de Hagrid si se facu confortabila. Ceilalti se asezara si ei , insa dupa un timp , Bell spuse prompt: "-Haideti mai bine sa ne plimbam."Helena si Zoya sarira imediat la auzul ideii prietenei sale. "-Si parca mai aveai piciorul rupt."zise Nick ridicandu-se. "-De o saptamana , crede-ma , a trecut." "-Ca si mana! Insa ai doar doua avantaje daca stai in Aripa Spitalului: scapi de teme si poti face escapade nocturne cand doarme madam Pomfrey. In rest , daca e ceva mai grav si nu te poti ridica din pat , e naspa..."spuse Helena meditand. "-Eu ma simt cam obosit , nu stiu de ce."zise Nick incruntat. "-E o caracteristica specifica varcolacilor!"spuse Bell atot-stiutoare. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|