Mai in gluma mai in serios!!!:)
|
30 Jun 2010, 11:21
|||
|
|||
Trei rusi la un local. Comanda 3 votci, mai comanda un rand, iar la a treia tura doar 2.
Ospatarul priveste mirat! − Dansul e sofer, spusera doi dintre ei aratand spre al treilea! O voce disperata la telefon, la ora 5 dimineata: − Alo! Salvarea? − Da. − Veniti repede caci în curte e un nebun ce suna goarna si ne dispera pe toti. − Imediat, dati-ne adresa! − UM 04032. O fata foarte frumoasa a plecat din satul in care traia si s-a stabilit la Londra. Familia ei a crescut-o in traditia stricta a catolicismului. Dupa trei ani petrecuti la Londra, fata se reantoarce sa-si viziteze mama. Fata devenise foarte bogata. Avea haine scumpe,o masina foarte luxoasa. Mamei nu i-a venit sa creada: "Cum ai reusit? Ai plecat fara nici un ban si acum vad ca ai numai inele cu diamante si haine scumpe si aceasta masina!. Fata ii raspunde: − Mama trebuie sa-ti marturisesc ca am devenit p...a!. Doar ce aude acel cuvant, mama fetei se prabuseste la pamant. Dupa ce isi revine din lesin,mama ii spune fetei: − Cum ai putut sa-mi faci asa ceva? Cum a putut sa devii protestanta?! - Nu po’s’nteleg de ce am fost adus la pol .. politie! exclama un betiv, plin de indignare! − Pentru bautura! ii raspunde ofiterul de serviciu. − Pai, de ce nu zici asa? Adu-mi un coniac! ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|