Pride goin' down [ Draco x Harry ]
|
30 Jun 2010, 17:25
|||
|
|||
Acu' vine continuarea. :3
_____________ Am clipit si mi-am ridicat capul atunci cand l-am auzit pe Draco, si mi-am dat ochii peste cap, fara sa pot rezista. Apoi m-am holbat la banca, sprijinindu-mi fruntea cu ambele maini - incepeam sa-l urasc pe Draco din nou, pana cand mi-am tras un facepalm mintal si mi-am urlat mie insami sa-mi casc ochii. Mi-am injurat gandirea, apoi mi-am dat ALT facepalm pentru prostiile indurate. Am batut cu degetele in masa, uitandu-ma pe furis la Dracul de langa mine, apoi mi-am dat o palma cand i-am vazut mutra infumurata si apoi am ranjit rautacios cand l-am auzit. - Ce e, Malfoy, ti-ai pierdut si neuronu' ramas si ai uitat cum sa respiri? i-am spus, apoi mi-am dat ochii peste cap. Bineinteles ca si l-a pierdut - din nastere. Mi-am izbit piciorul de banca neintentionat, apoi am inchis ochii, ganditor. Hmph. Chiar ca era un idiot. Cum puteam sa-- mi-am amintit tot ce se intamplase, tot ce am gandid, si vocea rautacioasa din capatana mea a amutit dintr-o data. Am mormait si am deschis un ochi, cand Plesneala a inceput sa scrie ce tre' sa facem la potiune pe tabla. Pufnind, am citit cu atentie, apoi am inceput sa prepar.. chestia aia. Am aprins focu' sub ceaun, si am lasat apa sa fiarba n minute. - Potter, da-mi.. cutitu' ala! am auzit si m-am strambat la Crabbe, pe care nu-l mai vazusem adresandu-mi-se. - Nu. - Da-l. - Nu, boule, am repetat. Cu replica pe care am spus-o, Crabbe insfaca pumnalul de pe masa mea si eu am ramas cu bobita aia de nu stiu ce in mana. Trebuia zdrobita, dar cu ce? am fluierat, impasibil, si i-am luat pumnalul lui Draco, apoi am inceput sa zdrobesc boaba aia, cum scria pe tabla. Am pus pudra de nu stiu eu ce, "terciul de boaba" si apoi doi ochi de salamandra. Pusesem un solz de dragon, ultimul ingredient si incepusem sa amestec potiunea in sensul invers a acelor de ceasornic. Nu stiu ce facusem, ce nu facusem, ca ceaunul s-a golit intr-o clipa si m-am trezit cu Plesneala in fata bancii mele, care dadea din cap. Am clocotit de furie cand mi-a spus, pe un ton poruncitor: - Potter, Potter, iar ai facut potiunea gresit. Gata, ma enervasem. 'Tu-i ma-sa si tac-su si mamaliga socra-sii de Plesneala! - Am facut potiunea bine. Spusesem cuvintele cu un calm ingrozitor, si i-am fulgerat cu privirea pe Goyle si Crabbe, care isi dadeau coate si mureau de ras, mimandu-ma. - Potter, nu vrei sa ne suparam, nu? spuse Plesneala, din vocea lui picurand venin. - Da, vreau sa ne suparam, l-am mimat eu. Am facut potiunea bine, m-am rastit eu, apasand ultimul cuvant. L-am vazut pe Plesneala zambind, apoi misca putin bagheta si m-am trezit in aer, atarnand cu, oh Doamne, capul in jos. Oh Doamne. Mi-am tras un facepalm mintal, iar creierul mi-a zburat prin ceafa. Uram sa fiu facut de rusine, mai ales in fata lui Draco. La dracu'. ____________ Your turn, Julia. ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|