Pride goin' down [ Draco x Harry ]
01 Jul 2010, 17:20
=P~

<< Potter... i-am soptit eu in ureche senzual si sacadat in acelasi timp, sufland pentru a indeparta firele rebele, vreau... sa...>>
Am clipit de brusca apropiere a lui Draco, de mana lui pe fruntea mea. Puteam sa jur ca ma va blestema in gura mare si ma va pietrifica, dar n-a fost deloc asa. Am tremurat, desi nu voiam. Mi-am lipit spatele de perete, uitandu-ma in sus la el, strangandu-mi palmele in pumni automat. In loc sa protestez si sa-l dau dracului, mi-am inchis ochii pentru o clipa, inainte de a-l privi din nou pe Draco, fara sa ma misc.

<< L-am izbit cu capul de perete ca sa-mi tina bine minte vorbele, parea ca in capatana aia a lui, informatia patrundea putin mai greu...
- ... Iti tii dracului gura, daca nu cumva vrei sa ti-o inchid eu cu forta, sa te aduc mai aproape de maica-ta...
>>
Tresarind, l-am privit cum se indeparta, apoi m-am indepartat la randul meu, injurand in soapta. Am continuat sa tremur si am deschis usa baii baietilor cu un scartait, apoi am trantit-o si am sfichiuit bagheta, soptind o vraja pentru a inchide usa.

Ghiozdanul mi-a cazut pe podea, eu sprijinindu-ma de chiuveta. Am ridicat pumnul si l-am privit, vazand cuvintele din piele iesind in relief: Nu o sa spun minciuni. Si nici nu aveam de gand sa spun asa ceva. Vroiam sa strangulez pe cineva, sa omor, sa sparg, sa zdrobesc, iar furia imi alimenta elanul.

Fortandu-ma, aproape impotrivindu-ma, am incercat sa ma opresc, dar n-am putut. Lasandu-ma pagubas, m-am infuriat si mai tare si am inceput sa iau la pumni oglinda din fata mea, crapaturi aparand de fiecare data cand imi zdrobeam pumnul de suprafata acesteia.

Scrasnind din dinti, am continuat, de fiecare data izbind sticla mai tare. S-a spart cu un zgomot stupid de enervant, dar parca ma calmase durerea, atunci cand cioburile mi s-au infipt in carne si sangele mi-a tasnit din acesta. Putin socat, m-am dat in spate, ametit, lovindu-ma de peretele baii.

- Cat pot sa te urasc, Draco!

Rastindu-ma nimanui, m-am lasat moale, alunecand cu spatele lipit de zid. Mi-am strans genunchii la piept si i-am cuprins cu bratele, inchizandu-mi ochii aproape de tot. Mi-am lasat capul in jos si mi-am inchis ochii, lasandu-mi parul sa-mi cada pe lateralele fetei. N-am facut nimic, doar m-am gandit la ce s-a intamplat, simtind un fior rece pe sina spinarii, si mi-am dat seama ca tremur violent.

Nu-mi pasa, sincer sa fiu, doar meditam la ceea ce s-a intamplat.Mi-am atins cicatricea care ma ardea, dar am ignorat-o fara succes. Capul parca-mi crapa, da' lu' dracu' ii mai pasa. Mi-era frig. Foarte frig. Tresaream frecvent, respirand greoi, si mi-am rezemat ceafa de zidul din spatele meu, fiindu-mi ba frig, ba cald.

- La dracu' cu Draco, cu cicatricea, cu TOT!

[Image: 2z3sw1s.jpg]

[Image: A_Very_Potter_Sequel_11_by_princess_femi_stamps.jpg]

[Image: FREEDOM___Joey_Richter_by_DollishAiyoku.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Pride goin' down [ Draco x Harry ] - by Mylene Lycoris OddCat - 01 Jul 2010, 17:20

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Harry Potter și Metodele de Raționalizare Munro Kirkner 0 1,699 07 Jan 2013, 23:51
Last Post: Munro Kirkner
  Harry Potter fiction Kennya Allen 9 4,085 07 Jan 2013, 23:28
Last Post: Munro Kirkner
  Harry Potter si mostenirea celor cazuti Rio Black 2 1,760 09 Dec 2011, 23:48
Last Post: Eliza G. Blest
  Harry Potter: O parodie oarecare Rio Black 5 2,429 24 Oct 2011, 21:06
Last Post: Victor A. Olivier
  Harry Potter si Sarpele Mistic (+16) Munro Kirkner 18 6,388 23 Dec 2010, 18:49
Last Post: theeoblk
  Harry Potter si Viperinul cu colti Alice Gontier 0 1,654 14 Nov 2010, 16:33
Last Post: Alice Gontier
  Harry Potter 9 Jack Diggory 3 2,243 15 Aug 2010, 20:07
Last Post: Helena Daphne Rose
  Harry Potter si Noul Cap-De-Mort Jack Diggory 80 16,898 03 Aug 2010, 08:54
Last Post: Bella Emily Rose
  Thornes Of A Rose [ A Draco and Ginny story ] Ginny Malfoy 16 4,748 25 Feb 2010, 18:31
Last Post: HerArgus
  Harry Potter si Lupta Pentru Dreptate Avril Arakawa 9 3,208 30 Dec 2007, 20:59
Last Post: Angela Slytherin