Vesnica problema
|
01 Jul 2010, 20:43
|||
|
|||
Cei patru se dusera in pas vioi spre castel , mai ales Helena si Zoya. In drum se intalnira cu Hagrid , care taia in doua niste buturugi. Zoya il vazuse pe prefectul de la viperini si dorind sa nu puna in suspiciuni lumea , isi lua ramas-bun de la cei trei si pleca in pas grabit si discret spre castel , in pivnita viperinilor. Copii se apropiara de Hagrid , iar acesta ridicandu-se , ii saluta:
"-Buna ziua , ce mai faceti?"intreba acesta calduros ca intotdeauna. Dupa ce observa cine erau copii , ii privi sceptic , apoi zise glumet: "-Ehei , cine a iesit la plimbare?" "-Buna Hagrid...Noi am mai iesit din aripa spitalului , eu si Helena suntem internate de o saptamana."zise Bell. "-Aha. Iar tu Nick? Te simti bine?" "-Da."raspunse baiatul timid. "-Ok atunci. Bell , si tie Helena si lui Zoya , vroiam sa va multumesc ca ati alertat lumea aseara."spuse Hagrid. "-Cu placere. Hagrid , noi ne ducem inapoi in Aripa Spitalului , sa nu-si dea seama madam Pomfrey ca am lipsit."zise Bell. "-Bine ne mai vedem noi!"le spuse acesta facand din mana , in timp ce Bell , Helena si Nick se indepartau de el. "-La revedere!"graira Helena si Nick in cor , apoi se furisara printre putinii studenti ce erau afara , indreptandu-se spre spital. Ajungand , suflara usurati ca infirmiera nu era prin preajma. Nick se duse imediat spre patul sau si trantindu-se , le zise fetelor... ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|