Pride goin' down [ Draco x Harry ]
02 Jul 2010, 10:46
Na, postare lunga, 1023 de cuvinte. Happy? D<
________

<< Ce dracu' faci? >>
M-am incruntat, apasandu-mi pumnul pe bagheta, uitandu-ma pe furis la usa baii, care era deschisa. Inima mi-a sarit cateva batai si a continuat tot asa, sarind peste nenumarate alte batai, palpitand intr-un mod enervant. Putea sa nu fie el? Am dat din umeri si am ales un ciob de pe podea, un ciob ceva mai mare, si am inceput sa-l invart intre degetul mare si cel aratator, cu grija. Tacanit, tacanit, respiratie greoaie, tacanit, tacanit. Nu stiam a cui era tacanitul, nici respiratia greoaie. Ciulindu-mi urechile, am continuat sa invart aschia din oglinda, calm, chiar daca nu vroiam sa aud ce va spune animalul tacanitor in continuare. Trebuia sa-mi pese chiar atat de mult? Da, trebuia. Cu mintea impaienjenita de ganduri, mi-am inchis ochii inca odata, ritmul rotirii oglinzii mici fiind alert, automat. Mi-am lasat fruntea intr-o mana si am intredeschis ochii, vazand ca prin ceata fragmentul de oglinda si reflexia mea, putin deformata din cauza marginilor inegale.

<< N-nimic, ce crezi ca... >>
Am tresarit destul de tare ca sa-mi izbesc ceafa de perete si in mod automat, mi-am strans pumnul in jurul ciobului care s-a spart cu un mic pocnet, aschiile din acesta intrandu-mi in carne, sangele presarandu-se apoi peste gresia sau marmura sau ce era si aia de pe podea. Mi s-a pus un nod in gat, si am inghitit in sec, cu greutate, inainte de a decide ca nu-mi pasa... decat foarte mult. Ce mama dracu', eram si nervos, mai nervos decat eram cand am spart oglinda. Vocea nu mai era a lui Draco, era stupida, ciudat de ascutita, si m-am intrebat de ce ar fi o fata in fata baii baietilor, care era cu totul in alta parte fata de cea a fetelor si fata de orice alta clasa. Injurand printre dinti, am apucat un alt ciob, de data acesta zdrobindu-l, faramitandu-l in ambii pumni, repezit, fara sa-mi pese de eventualele pagube. Atunci mi-am dat seama cine era animalu' ala tacanitor, era idioata aia de Pansy, care era intotdeauna cu Draco si co., dar de ce-mi pasa? Sincer, nici eu nu stiam. Dar imi pasa.

<< Sari asa pe mine ca la circ, unde te crezi? >>
Bineinteles ca era ca la circ, numai mintea bolnava si in putrefactie a lu' Pansy ar fi vrut s-o faca pe aceasta sa se arunce pe Draco. Ma mai linistisem, dar tot urma s-o urasc pe Pansy din adancul sufletului, si mai tare decat faceam anii trecuti din scoala. Desigur, va puteti imagina ce era in capul meu cand am realizat de ce era tacanitoarea aia dupa Draco. Am inghetat si, injurand, m-am ridicat, cu bagheta in mana, strangand-o pana cand cateva stelute rosii au iesit din varful acesteia si au disparut la fel de repede cum au si aparut. Sprijinit inca de perete, am sfichiuit bagheta fara sa se intample nimic. Am inghitit in sec inca odata si m-am incrunat, scrasnind din dinti automat. Baga-mi-as. Mai bine ma lua mama naibii decat sa asist la nu stiu eu ce declaratie siropoasa de dragoste de la Pansy catre Draco. Bleah.

<< Stai, nu am sarit pe tine, ai vrut asta! >>
Ce pisici?! Inghetand, mi-am izbit cotul de perete si am injurat de toti sfintii posibili si imposibili, de toate macaroanele sfinte din lume.. Credeam ca Draco nu era tipu' cel mai social si credeam ca e prea ocupat cu nu stiu eu ce vraji si chestiute ca si astea. Mi-am aranjat ochelarii ca sa am si eu o ocupatie, neintentionat zdrobind cateva cioburi de pe jos, cu sunete ciudate si diverse. Ce simteam eu era ca si atunci cand am simtit coltul Basiliskului ala in mana mea si tot veninul imprastiindu-se in corpul meu, dar acum nu eram in pericol sa mor...poate. Nodul in gat devenea din ce in ce mai dureros, da' lui dracu' ii pasa, nu mie. Cand aveam s-o vad pe Pansy, avea s-o transfigurez intr-un sconcs si s-o arunc din turnul cercetasilor fara nici o remuscare. M-am incordat si am continuat sa ascult, dornic sa stiu ce se v-a intampla.

<< Am vrut asta? >>
<< Da, ai vrut, de-asta ai venit inspre mine! De-asta suntem impreuna! >>
Inima si-a scapat din ritm si parca mi s-a oprit pentru n minute, inainte de a incepe iar sa functioneze, cu minimul batailor admise. Calm, calm, calm, calm, calm. Desi ultima replica imi rasuna inca in minte, m-am decis s-o ignor si sa jur pe pantalonii lui Merlin ca nu-mi pasa. Am jurat, si asa am si incalcat juramantul, peste nici.. doua milisecunde. Ce mama naibii?! Acu' chiar trebuia sa-i trag un sut la Draco, plan ce avea sa se implineasca cat de curand posibil. Asa, un sut, mic si dragut in spatele lui, ce o sa-l proiecteze in perete. Am varat bagheta inapoi in buzunarul hainei, apoi am asteptat, caci auzeam suspine de la Pansy si oftari de puteau sa-ti rupa sufletul, daca iti pasa de bocelile fetelor. Eh, eh, eh. Ce se aseamana se aduna, nu-i asa? Tot ce aveam de facut era sa astept naibii, intepenit langa perete, si sa-mi bag picioarele in orele de curs.

<< ... Suntem impreuna? >>
<< D-Draco! >>
Am auzit-o pe Pansy fugind, plangand, pe scari, si l-am vazut pe Draco rezemandu-se de pragul usii. Am ranjit rautacios pentru o clipa, inainte ca sa-mi dau o palma foarte, foarte tare, mental, desigur, de mi s-a sters zambetul si bucuria ca Pansy plangea ca o proasta ce era. M-am apropiat de Draco si am deschis usa ceva mai larg, apoi i-am dat un sut in spate, de a zburat fix in peretele opus. Am ridicat bagheta si am atintit-o asupra lui, ramanand nemiscat, desi nu vroiam sa-l blestem prea curand.

Daca jucam fotbal, ca Incuiatii, poate puteam sa devin un golgheter destul de renumit.

[Image: 2z3sw1s.jpg]

[Image: A_Very_Potter_Sequel_11_by_princess_femi_stamps.jpg]

[Image: FREEDOM___Joey_Richter_by_DollishAiyoku.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Pride goin' down [ Draco x Harry ] - by Mylene Lycoris OddCat - 02 Jul 2010, 10:46

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Harry Potter și Metodele de Raționalizare Munro Kirkner 0 1,699 07 Jan 2013, 23:51
Last Post: Munro Kirkner
  Harry Potter fiction Kennya Allen 9 4,072 07 Jan 2013, 23:28
Last Post: Munro Kirkner
  Harry Potter si mostenirea celor cazuti Rio Black 2 1,760 09 Dec 2011, 23:48
Last Post: Eliza G. Blest
  Harry Potter: O parodie oarecare Rio Black 5 2,429 24 Oct 2011, 21:06
Last Post: Victor A. Olivier
  Harry Potter si Sarpele Mistic (+16) Munro Kirkner 18 6,388 23 Dec 2010, 18:49
Last Post: theeoblk
  Harry Potter si Viperinul cu colti Alice Gontier 0 1,654 14 Nov 2010, 16:33
Last Post: Alice Gontier
  Harry Potter 9 Jack Diggory 3 2,243 15 Aug 2010, 20:07
Last Post: Helena Daphne Rose
  Harry Potter si Noul Cap-De-Mort Jack Diggory 80 16,823 03 Aug 2010, 08:54
Last Post: Bella Emily Rose
  Thornes Of A Rose [ A Draco and Ginny story ] Ginny Malfoy 16 4,748 25 Feb 2010, 18:31
Last Post: HerArgus
  Harry Potter si Lupta Pentru Dreptate Avril Arakawa 9 3,199 30 Dec 2007, 20:59
Last Post: Angela Slytherin