Pride goin' down [ Draco x Harry ]
|
02 Jul 2010, 16:14
|||
|
|||
Trecusera doar cateva secunde de cand plecase Pansy, dar pentru mine erau ore. De chin. Incepusem sa regret serios ce-i facusem, fusesem un dobitoc, ar fi trebuit macar sa-i spun motivul pentru care ma comportam asa. Da,asta ar fi fost bine sa fac. Astfel, poate lucrurile stateau altfel...
Pai,si stai putin, ar fi fost o conversatie draguta, nu? 'Stii, Pansy, m-am indragostit de Harry Potter.' Era prima oara cand mi se infiripa in minte acel cuvant dificil, cel pe care l-am evitat si de care am fost evitat multa vreme, acel cuvant care ma tinea acum ca pe ace, care ma speria, ma infiora, ma omora si ma ajuta sa renasc. Dar se pare ca renasterea mea intarzia serios, pe moment, ma simteam terminat, mort. Tot ce ma tinea in picioare, tot ce ma facea sa zambesc disparuse din mine. Ramasese doar o vibratie ce palpita in intregul meu eu, mi-a ajuns pana in creier si m-a facut sa izbucnesc in plans. Nu facusem asa ceva niciodata cu un asemenea sentiment. Si ceea ce a urmat mi-a provocat o durere incredibila, de nu-mi explicam cum de mai traiam, cum de imi mai rezista inima la atata suferinta. De ce facuse asta?... Am cazut in genunchi si am reactionat dupa primul instinct. Mi-am scos bagheta incet, lasand materialul robei sa fosneasca incet, am strans din ochi si m-am intors catre el. Plangeam in hohote. Am indreptat bagheta catre el si am urlat: - Everte Statum! L-am privit invartindu-se in gol, apoi am mers cu pasi hotarati catre el, lacrimile prelingandu-mi-se pe obraji intr-una. - Potter, ti se pare amuzant, huh? Da? Serios? Hai sa ne duelam, Potter, hai, Potter, care-i mai tare dintre noi, care pe care, Potter? Hai, in picioare, Potter... am sa te distrug, o sa-ti revezi scumpii parinti, hai sus, Potter, te calc in picioare... Nici ca puteam sa ma opresc. Continuam sa plang ca boul. Si el nici ca banuia de ce... ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|