Vesnica problema
|
02 Jul 2010, 20:27
|||
|
|||
"-Pai, tocmai ne'am intors de la o plimbare" spuse Helena.
"-Si ni s'a facut foame" completa Bell. "-Iar Bell a mancat cel mai mult" glumi Nick. "-Ha-ha, tu inca mananci" riposta Bell, iar baiatul zambi, lasand farfuria la o parte. "-Cum, lasi farfuria?! Credeam ca o mananci si pe aia" glumi Zoya. "-Foarte amuzant" raspunse Nick, chicotind. "-Deci, Madam Pomfrey e in biroul ei si ghiciti ce face?" spuse viperina, cu un zambet malitios. "-Ce face?" intrebara Nick si Bell in cor. "-Vorbeste cu Dumbledore. Si cred ca vorbesc despre tine, Nick" raspunse fata. "-Despre mine?!" intreba Nick, curios. "-Dar ce ar putea vorbi despre tine?" intreba si Bell. "-Poate vor sa il mute" sopti Helena, iar Bell o privi speriata. "-Unde sa il mute?!" zise Zoya, sarcastica. "-Ce'ar fi sa ascultam la usa?! Ca sa nu ne mai facem atatea pareri gresite!!" propuse Nick. "-Nici eu nu o puteam spune mai bine" chicoti Helena. "-Cred ca totul va fi bine, sa nu ne ingrijoram degeaba" incerca Bell sa linisteasca atmosfera. Cei trei iesira din salon si se indreptara spre biroul asistentei.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|