ador franceza
e atat de tare

maa rog..gramatica..ce stres O__O mna, deja m'am obisnuit pana la urma si instinctiv fac acordurile si..pana la urma te prinzi ce suna si ce nu suna bine;D
si imi place la nebunie sa vorbesc franceza cand citesc un nume strain imi vine sa il pronunt asa

) si r'ul lor imi vine natural, gen intr'un timp pronuntam cuvintele cu accent frantuzesc.serios=))) e fascinant=))) si tatal meu a trait 3 ani in Franta cu prima lui sotie >: P [asta imi aminteste ca nu am cunoscut'o niciodata

poate am un frate sweet &bronzat pe undeva si eu nu stiu nimic/

] si nevasta lui era frantuzoaica:> deci..la modul cel mai indirect cu putinta si prin cele mai nenorocite cai ..si eu am radacini straine=))))))) nuh?

stiu..nu=)))
nu o vreau pe mama

de ce nu m'a facut tipa aia?/

gr
asa=)))
la inceput uram limba asta adica nu, nu la inceput..pe undeva pe la..inceputul semestrului p anul asta

? avem o profa super faina

si cum nu invat NICIODATAA, dar niciodata [

poate pt data de 22 a fiecarei luni +inainte de lucrari anuntate] , franceza e singura la care chiar nu simt nevoia sa repet ceva.ma rog, franceza si romana, ca si acolo nu imi invat definitiile o_o ma bazez pe exprimare si atentia pe detalii.si la mate tot asa..habar n'am cum se numesc teoremele si..ma duc la olimpiada complet bata O__O adica dah saracii oameni chiar invata, tocesc si termina caiete intregi si le paralizeaza degetele, stiu atat de mult in raport cu mine ca imi vine sa ma dau cu capul de pereti.adica..am plans inainte de olimpiada:| si profu "da hai cristiana, uite ce medalii, uite ce renume iti vei face, hai hai"

ma rog..franceza O__O mi'ar placea sa imi placa la fel de mult si engleza, btw inteleg sa citesc dar cand vorbeste cineva engleza...x_________x si se asteapta sa si inteleg=)) ala ma poate face o Llama si eu "

" :-L da profa de engleza are ceva cu mine..acum nu stiu.am lipsit in masa de la orele ei da aveam scutire frate.[contrabandata=))))))] adica na

2luni mergeam la ce ore voiam

) ma concentrez acolo pt olimpiade

si eu stateam la tel cu livia in loc sa invat..facturile o faceau pe mama sa lacrimeze:-S da na=))) am exact 2 note de 4 la ea in carnet.nu le'a trecut ca dirigul tine cu mine:>
aha si ma enerveaza..nu zice pe moment ce trece..te trezesti in ultimele 2 saptamani de scoala "popeasco ai un 4..ce vei face fetito nu stiu eu nu stiu nimic /

" da mi'a iesit media ZECEEE mie si..celorlalti..29 de oameni din clasa=)))) chiar o fi cineva cu 9/8 la engleza? O__O aici si la geogra si info:-j
uuh franca parca ziceam ca vreau sa scriu poezii in franceza..da nu sunt asa de buna:| mai bine le citesc pe cele deja scrise=))
aaah si georgi aka..

ce nume ai pe forum?=))) nu stiu..lizzie

e super buna la franca.e un geniu declarat la gramatica [vezi fta iti fac reclama:> si e si pozitiva=))] nu te'am mai vazut de muulta vreme8->