Capcana din Padurea Interzisa
03 Jul 2010, 12:24
Intr-o zi frumoasa de primavara,am fost chemat de Paznicul Vanatului marele Hagrid,ca sa imi arate niste Hipogrifii care tocmai iesisera din ou,dupa ce Hagrid mi-a aratat Hipogrifii,care erau atat de frumosii si draguti,am plecat spre scoala dar inainte sa ajung in curtea scolii,vad o sclipire dinspre Padurea Interzisa,fiind curios ma duc sa vad ce este acolo,ajung in padure,unde era foarte intuneric,vad lumina sclipind,si ma duc spre ea,aproape ajunsesem,iar cand am ajuns am observat ca era un copil de...Acromantula care avea ceva luminos in gura,iar eu ma-m indepartat de ea dar din pacate era prea tarziu,mama ei era deja acolo,si ma atacat,si a incercat sa ma manance,cand inainte sa ma manance,Hagrid aparu cu arbaleta si alunga Acromantula,si ma salva,ma duse repede in Aripa Spitalului,si acolo mi sa spus ca aveam ranii putin cam grave,si va trebui sa stau acolo cel putin 3 zile,dupa ce ma-m trezit a doua zi,Hagrid era acolo.
-Hagrid iti multumesc foarte mult pentru ca ma-i salvat,iti datorez viata.
-Ei si tu,Eduard.Oricine putea sa te salveze,si asta ar fi trebuit sa io multumestii lui Dumbledore pentru ca ma angajat aici,mare om Dumbledore asta,mare om!
Cineva intra in camera si acela/aceea era...

If you are sad,come on at me,i can to help you,with my hand i can destory all your enemies.You can't be forggoten in the dark,you cant killed by a shark,you cant be like DarkMark!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Capcana din Padurea Interzisa - by Jack Diggory - 03 Jul 2010, 12:24