Mai in gluma mai in serios!!!:)
|
03 Jul 2010, 15:13
|||
|
|||
Am multe bancuri poate unele au mai fost spuse deja:
1.In china TAO si MAO se bateau,eu eram in casa: -Bate cineva la usa,cine sa fie,cine sa fie,politia sau musafiri,deschid usa,politia. -Cu cine tii cu TAO sau cu MAO? -Cu TAO. -Pantalonii jos o suta de bete la fund. A doua zi: -Bate cnv la usa,cine sa fie,cine sa fie,politia sau musafiri,deschid usa,politia. -Cu cn ti,cu TAO sau cu MAO? -Cu MAO. -Pantalonii jos o suta de bete la fund. A treia zi: -Bate cnv la usa,cine sa fie,cine sa fie,politia sau musafiri,dau pantalonii jos,dschid usa,... MUSAFIRI 2.Erau trei presedintii intr-un avion,Obama,Basescu si presedintele Frantei.Scoate presedintele Frantei mana pe geam si spune: -Suntem in Franta,zise el. -De unde stii?zisera ceilalti. -Am atins turnu' Eifel. Scoate Obama mana pe geam: -Suntem in America! -De unde stii? -Am atins Statuia Libertatii. Scoate Basescu mana pe geam: -Suntem in Romania! -De unde stii? -Mi-au furat ceasu' ![]() Trei rechini se intalnira undeva in ocean: -Bah,vedeti bancu' ala de pesti,zise primu,in 10 minute e gata. Dupa zece minute se intoarse plin de sange. -Gata! -Bah,vedeti bancu' ala de pesti,zise al doilea,in 5 minute e gata. Dupa cinci minute se intoarce plin de sange. -Gata! Dupa 2 minute se intoarce si al treilea plin de sange,si spune: -Vedeti piatra aia? -Da -Eu nu am vazuto If you are sad,come on at me,i can to help you,with my hand i can destory all your enemies.You can't be forggoten in the dark,you cant killed by a shark,you cant be like DarkMark!
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|