Pride goin' down [ Draco x Harry ]
03 Jul 2010, 16:30
<<Expelliarmus!>>
Privind ura ce continua sa creasca in ochii lui, puteam sa jur ca lucrurile nu aveau sa se opreasca aici. Dar in momentul acela, pentru mine nu mai conta nimic. Reusisem sa-mi infrunt cat de cat teama.. in primul rand, o descoperisem: il iubeam. Nu puteam sa pricep de ce, dar il iubeam, si doar sa recunosc asta imi sfasia inima, caci in clipele acelea, parea ca ceea ce simteam nu avea nicio sansa. Eram terminat, terorizat. Nu m-am protejat de vraja lui, am lasat bagheta sa-mi iasa din mana, am cazut in genunchi si am izbucnit mai tare in plans, lasand capul in jos.

Mai bine ma omora. Pe bune. De mana lui voiam sa mor.

<<Sa nu-i mai insulti pe parintii mei niciodata, Reacredinta, sau o sa mergi la dracu' in Iad!>>
'Da' trimite-ma odata.'
<<Crucio!>>

De ce n-a putut sa ma omoare? Ar fi fost economic din punct de vedere energetic, caci in momentul ala, m-am simtit de parca tocmai fusesem conectat la 2.20.
- Aargh!
Cred ca niciodata in viata mea n-am tipat in halul ala. Toate amintirile, toate durerile pe care putusem vreodata sa le am se acumulasera in mine, evoluand de la teama care o aveam pentru siguranta familiei mele si pana la...Harry. Am mai simtit inca o data tortura acelui Sectumsempra si cred ca pentru cateva secunde sau minute bune, nu am respirat si mi s-a oprit pulsul. Inca plangeam incontrolabil.

Nu-mi explicam, dar auzeam pasi grabiti inspre mine, si deodata, caldura corpului lui Harry zvacnind deasupra mea. Nu-mi venea sa cred. El era? Am reusit sa deschid ochii abia dupa alte cateva secunde de concentrare. Aveam privirea incetosata, dar am putut sa-l vad, chiar el era.
<<Imi pare rau...>>
Plangea si el.
- Harry...
Atat am reusit sa spun. Nu-l strigasem in viata mea pe numele mic, dar nu ma simteam deloc ciudat pentru faptul ca o faceam acum.

Am strans putin din ochi si, mai greu, am reusit sa ma ridic incet in coate. I-am sters lacrimile cu mana mea, mangaindu-i usor, tandru obrazul, in acelasi timp aducandu-l mai aproape de mine.
- ... Stiam eu.
Mi-am asezat mana in jurul gatului lui si mi-am apropiat chipul foarte incet de al sau.
L-am sarutat lent. Stiam ca ar fi putut sa ma respinga, dar speram sa nu faca prostia asta. M-ar fi distrus. Pe bune...

[Image: 1ob09g.jpg][Image: o53hoi.jpg]

So would you rather live out a lie than live wondering
How the fire feels while burning?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Pride goin' down [ Draco x Harry ] - by Julia Lilith Potter - 03 Jul 2010, 16:30

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Harry Potter și Metodele de Raționalizare Munro Kirkner 0 1,699 07 Jan 2013, 23:51
Last Post: Munro Kirkner
  Harry Potter fiction Kennya Allen 9 4,082 07 Jan 2013, 23:28
Last Post: Munro Kirkner
  Harry Potter si mostenirea celor cazuti Rio Black 2 1,760 09 Dec 2011, 23:48
Last Post: Eliza G. Blest
  Harry Potter: O parodie oarecare Rio Black 5 2,429 24 Oct 2011, 21:06
Last Post: Victor A. Olivier
  Harry Potter si Sarpele Mistic (+16) Munro Kirkner 18 6,388 23 Dec 2010, 18:49
Last Post: theeoblk
  Harry Potter si Viperinul cu colti Alice Gontier 0 1,654 14 Nov 2010, 16:33
Last Post: Alice Gontier
  Harry Potter 9 Jack Diggory 3 2,243 15 Aug 2010, 20:07
Last Post: Helena Daphne Rose
  Harry Potter si Noul Cap-De-Mort Jack Diggory 80 16,898 03 Aug 2010, 08:54
Last Post: Bella Emily Rose
  Thornes Of A Rose [ A Draco and Ginny story ] Ginny Malfoy 16 4,748 25 Feb 2010, 18:31
Last Post: HerArgus
  Harry Potter si Lupta Pentru Dreptate Avril Arakawa 9 3,208 30 Dec 2007, 20:59
Last Post: Angela Slytherin