Pride goin' down [ Draco x Harry ]
|
03 Jul 2010, 16:30
|||
|
|||
<<Expelliarmus!>>
Privind ura ce continua sa creasca in ochii lui, puteam sa jur ca lucrurile nu aveau sa se opreasca aici. Dar in momentul acela, pentru mine nu mai conta nimic. Reusisem sa-mi infrunt cat de cat teama.. in primul rand, o descoperisem: il iubeam. Nu puteam sa pricep de ce, dar il iubeam, si doar sa recunosc asta imi sfasia inima, caci in clipele acelea, parea ca ceea ce simteam nu avea nicio sansa. Eram terminat, terorizat. Nu m-am protejat de vraja lui, am lasat bagheta sa-mi iasa din mana, am cazut in genunchi si am izbucnit mai tare in plans, lasand capul in jos. Mai bine ma omora. Pe bune. De mana lui voiam sa mor. <<Sa nu-i mai insulti pe parintii mei niciodata, Reacredinta, sau o sa mergi la dracu' in Iad!>> 'Da' trimite-ma odata.' <<Crucio!>> De ce n-a putut sa ma omoare? Ar fi fost economic din punct de vedere energetic, caci in momentul ala, m-am simtit de parca tocmai fusesem conectat la 2.20. - Aargh! Cred ca niciodata in viata mea n-am tipat in halul ala. Toate amintirile, toate durerile pe care putusem vreodata sa le am se acumulasera in mine, evoluand de la teama care o aveam pentru siguranta familiei mele si pana la...Harry. Am mai simtit inca o data tortura acelui Sectumsempra si cred ca pentru cateva secunde sau minute bune, nu am respirat si mi s-a oprit pulsul. Inca plangeam incontrolabil. Nu-mi explicam, dar auzeam pasi grabiti inspre mine, si deodata, caldura corpului lui Harry zvacnind deasupra mea. Nu-mi venea sa cred. El era? Am reusit sa deschid ochii abia dupa alte cateva secunde de concentrare. Aveam privirea incetosata, dar am putut sa-l vad, chiar el era. <<Imi pare rau...>> Plangea si el. - Harry... Atat am reusit sa spun. Nu-l strigasem in viata mea pe numele mic, dar nu ma simteam deloc ciudat pentru faptul ca o faceam acum. Am strans putin din ochi si, mai greu, am reusit sa ma ridic incet in coate. I-am sters lacrimile cu mana mea, mangaindu-i usor, tandru obrazul, in acelasi timp aducandu-l mai aproape de mine. - ... Stiam eu. Mi-am asezat mana in jurul gatului lui si mi-am apropiat chipul foarte incet de al sau. L-am sarutat lent. Stiam ca ar fi putut sa ma respinga, dar speram sa nu faca prostia asta. M-ar fi distrus. Pe bune... ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|