Pride goin' down [ Draco x Harry ]
03 Jul 2010, 17:10
<< Harry... >>
Mi-am deschis ochii, inca suspinand din cauza prostiei pe care o facusem. Cand mi-a sters lacrimile, mi-am lasat capul in palma sa pentru o clipa, inainte de a ma apropia de el, sprijinit in pumni, ingrijorarea putand sa fie citita pe chipul meu. Tresarind cand si-a lasat mana in jurul gatului meu, mi-am muscat buzele, incercand sa par calm, desi nu eram. Ochelarii mi-au alunecat pe varful nasului, si nu m-am obosit sa-i aranjez, desi stateau sa cada in orice moment. Am reusit sa ingaim ceva coerent, o intrebare, in timp ce i-am privit chipul.

- E-esti bine, Draco?

Nu mi-a fost dat nici un raspuns, si am inceput sa tremur cand m-a sarutat. Prima mea reactie a fost sa-l resping, mainile mele lipindu-se de pieptul lui, dar apoi inima mea a inceput sa bata mai repede, si l-am tras mai aproape, incet, sa nu-l ranesc. Nu gandeam, nu controlam reactiile corpului meu - i-am raspuns la sarut, continuandu-l pana ce am simtit ca nu mai aveam aer, iar atunci mi-am desprins buzele de ale lui si am tras cu sete aer in piept. Clipind, m-am uitat la podea, sau ce mai era vizibil din podea, vazandu-mi reflexia in cioburile din sticla. Si iarasi, am vazut cuvintele pe palma mea, cuvinte care nu aveau sa dispara vreodata.. Nu trebuie sa spun minciuni. Am tras aer in piept si m-am uitat din nou la Draco, apoi am oftat, uitandu-ma in jos din nou.

Credeam ca eram in stare sa spun ce aveam pe suflet, dar era ciudat de greu. Stomacul mi s-a strans dureros si umerii mi-au cazut, si am oftat. Nu mai stiam ce sa fac, pe bune. Eh. Tot trebuia sa-i spun, nu-i asa? Ce mai conta daca eram.. stupid.. tampit.. penibil.. in timp ce ziceam asta.

- Stii.. erm.. Te plac. Mult.

Gata. Am zis-o. Doream sa se fi deschis o trapa si sa ma traga nu stiu eu ce monstru si sa ma zdrobeasca. M-am apropiat din nou de Draco si m-am uitat in jos la el, inca fiind ingrijorat.

[Image: 2z3sw1s.jpg]

[Image: A_Very_Potter_Sequel_11_by_princess_femi_stamps.jpg]

[Image: FREEDOM___Joey_Richter_by_DollishAiyoku.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Pride goin' down [ Draco x Harry ] - by Mylene Lycoris OddCat - 03 Jul 2010, 17:10

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Harry Potter și Metodele de Raționalizare Munro Kirkner 0 1,699 07 Jan 2013, 23:51
Last Post: Munro Kirkner
  Harry Potter fiction Kennya Allen 9 4,085 07 Jan 2013, 23:28
Last Post: Munro Kirkner
  Harry Potter si mostenirea celor cazuti Rio Black 2 1,760 09 Dec 2011, 23:48
Last Post: Eliza G. Blest
  Harry Potter: O parodie oarecare Rio Black 5 2,429 24 Oct 2011, 21:06
Last Post: Victor A. Olivier
  Harry Potter si Sarpele Mistic (+16) Munro Kirkner 18 6,389 23 Dec 2010, 18:49
Last Post: theeoblk
  Harry Potter si Viperinul cu colti Alice Gontier 0 1,654 14 Nov 2010, 16:33
Last Post: Alice Gontier
  Harry Potter 9 Jack Diggory 3 2,243 15 Aug 2010, 20:07
Last Post: Helena Daphne Rose
  Harry Potter si Noul Cap-De-Mort Jack Diggory 80 16,900 03 Aug 2010, 08:54
Last Post: Bella Emily Rose
  Thornes Of A Rose [ A Draco and Ginny story ] Ginny Malfoy 16 4,748 25 Feb 2010, 18:31
Last Post: HerArgus
  Harry Potter si Lupta Pentru Dreptate Avril Arakawa 9 3,208 30 Dec 2007, 20:59
Last Post: Angela Slytherin