Vesnica problema
|
03 Jul 2010, 21:03
|||
|
|||
"-Dar inca imi e foame!!" se planse Nick.
"-Frate, si mie mi'e dor de coreeana lu' sor'mea, poftim!" spuse Bell, terorizata. "-Oh my god, nu pot sa cred ca ai zis asta!!" o tachina Helena. Bell realiza greseala pe care o facuse si incerca sa o repare. "-Nu'i vei spune asta lui Rose, nu?! Ai face o crima" sopti fata, ingrozita. "-De indata ce vine aici, am sa o rog sa inceapa!" anunta Helena, iar Nick le privi mirat. "-Crede'ma, nu vrei sa sti" il informa Bell. "-Sincer, nici mie nu imi place coreea" spuse Zoya, care statuse tacuta pana atunci. "-Ura! Uite cinev de partea mea!" exclama Bell, zambind. "-Lasand coreeana la o parte, mie chiar mi'e foame" murmura Nick, cu un zambet chinuit. "-Dobby" striga Bell, iar spiridusul aparu cu un mic pocnet. "-Ce doriti domnisoara?" intreba el, afisand un zambet imens. "-Domnul mai vrea o friptura in sange, presupun.." spuse Helena. "-Dap si niste suc de portocale" completa baiatul, chicotind. "-Si eu vreau niste suc de dovleac" spuse Zoya. "-Si noi vrem niste briose cu ciocolata" termina Helena, zambind. Dupa cateva minute, spiridusul aparu cu a doua serie de mancare. Nick isi insfaca friptura aburinda de pe tava mare din argint, iar fetele luara sucul si prajiturile. "-Multumim, Dobby" spuse Bell, cu un suras. "-Dobby incantat" chitai micuta fiinta, dupa care disparu. "-Intr'adevar, e o comoara spiridusul asta!" afirma Nick, in timp ce manca linistit friptura. "-Dapp" murmura Bell. "-Si acum, ce facem?" intreba Zoya, care aseza paharul cu suc pe noptiera fetelor.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|