In cautarea unui vampir [+16][complete]
|
03 Jul 2010, 22:49
|||
|
|||
La un pas de moarte Alergeam si simteam cum singele fierbinte imi gurgea din nas preligandu-se pe buzele mele.Le-am sters cu mana incercad sa ma gandesc la un loc unde as putea sa gasesc ceva de mancare.Alergam prin oras,era atat de liniste.M-am orpit pentru ca simteam ca nu mai aveam sange in picioare cu ultimele puteri am intrat intr-un bloc.Urcam scarile cu greu incercand sa simt miros de oameni,insa narile imi erau pline de sange.Eram sigur ca aceasta era cea de-a 13 zi si ca eu muream.Am cazut pe scarile blocului incercad sa imi gasesc adrenalina pentru a putea prinde putere,insa nu aveam ce putere sa am pentru ca semnul demonic ma ucidea lent.Era imposibil sa mor aici si asa.Eu ce aveam sange albastru,eu ce puteam sa ies din orice incurcatura acum muream pe scarile unui bloc infect.Nenorocita de Katherine mi-a spus ca va fi aici.Eram atat de obosit si doream sa inchid ochii si sa dorm,insa nu puteam sa fac acest lucru pentru ca nu doream sa mor.Am inceput sa ma zbat asa sa aprind o scanteie de adrenalina ,insa nimic.Cu o ultima forta m-am uitat la ceas.Era ora 10:00.Inca doua ore de chin apoi imi dadeam sufletul diavolului.Sangele imi curgea siroaie pe chipul meu rece facandu-ma sa am acea dorinta nebuneasca sa il gust,insa stiam ca nu trebuia pentru ca nu doream sa imi grabesc moartea.Minutele treceau si deja nu mai puteam sa ma zbat cred ca imi acceptasem soarta,imi parea rau ca nu il lasasem pe Mark sa ma ucida,macar asa aveam o moarte demna de mine.Acum ma gandeam la Mark pentru ca simteam cum toate femeile din viata mea nu avusera atata importanta ca el.Nici macar eu nu stiam ce simteam pentru el il uram de moarte s-au il iubeam pentru ca ma creat.In cateva minute nu mai puteam nici gandi cu siguranta era aproape ora 12.Am stat si mi-am asteptat moartea. “Domnule a-ti patit ceva?Domnule!”Am auzit vocea salvarii mele.O fetita cam de 13 ani ma privea cu niste ochi mari si albastri.Imi lua capul in maini si ma analiza observadu-mi coltii.Ma privea fascinata pentru si-a dat seama ca sunt vampirul din povestile ei.Aceea era sansa mea si nu puteam sa ii dau cu piciorul.Cu ultimele puteri i-am spus: “Papusa ajuta-ma si te voi face ce vezi inaintea ochilor!”Aceasta era fascinata ca ar putea deveni un vampir si sa o placa baiatul visurilor ei. “Da domnule va ajut ce trebuie sa fac?”I-am facut semn cu mana sa se apropie de mine.Am prins-o de gat si mi-am infipt coltii adanc.Simteam sangele cum ma readucea la viata.Nu eram eu o persoana care se tinea de promisiuni,dar inainte sa se mai zbata sub mine m-am oprit scotandu-mi coltii din gatul ei.Era mai moarta decat mine,insa nu puteam sa o ucid.Am ucat un etaj mai sus cu ea in brate si am batut la usa.Un domn grizonat mi-a deschis usa.Ma poftit repede inauntru.Am pus copila pe canapea si m-am indreptat catre el. “Domnule ce faceti nu ajutam copila vecinei?”Imi spuse acesta putin speriat.L-am fixat cu privirea zambindu-i malefic. “Se pare ca tu ai nevoie de ajutor!”Si am sarit la gatul lui sugand si ultima picatura de sange din el.In casa se afla si sotia lui ce a avut acea soarta ca si sotul ei.M-am intors repede la copila cautand cu un cutit de bucatarie.I-am auzit inima cum batea foarte lent.I-am taiat o vena si am picurat putin venin.Atunci am auzit-o tipand de durere.M-am asezat pe canapea langa ea vazand-o cum tipa si ma privea cu ura.M-am asezat langa ea si i-am soptit. “Nu am ce face trebuie sa treci prin asta,dar se va termina repede iti jur!”Am luat-o in brate incercand sa linistesc durerea ce o sfasia. “Cum te cheama?”Aceasta cu o ultima forta imi spuse ca o cheama Bella apoi muri pentru a se transforma intr-un vampir.Am sarutat-o pe frunte pentru ca ma vedeam pe mine in ochii ei.Stiam ca de astazi ea va fi copilul meu. Va urma Scuze de intarziere sper sa va placa! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O viata de vampir | Katya Sokorov | 2 | 1,806 |
27 Dec 2011, 20:13 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |
|
Intalnire cu un vampir. Vol1:Alexander Brockelhurst | Isolde du Maurier | 16 | 5,026 |
05 Nov 2011, 13:57 Last Post: Aylee L. Lovel |
|
Autopsia gândurilor unui om ... | Katharina van der Wall | 4 | 2,090 |
26 Aug 2011, 02:04 Last Post: Aylee L. Lovel |
|
Poemele unui suflet | Aylee L. Lovel | 18 | 5,288 |
01 Dec 2010, 15:12 Last Post: Layla Wong |
|
In cautarea fericirii | Matt I. River | 368 | 63,696 |
22 Jul 2010, 22:50 Last Post: Isabella River |