some litlle questions..
04 Jul 2010, 18:00
1.Ce se intampla cu Luna?Ramane cu Neville?
Nu. Luna Lovegood devine Vrajitoare Naturalista (in engleza: Wizarding naturalist). Se casatoreste cu Rolf Scamander, si are doi copii cu acesta, Lorcan Scamander si Lysander Scamander.

2.Ce se intampla cu Neville?Nu am inteles prea bine,dar parca ajunge prof de herbologie la Hogwarts.
Neville renunta la cariera de Auror pentru a merge ca si profesor la Hogwarts, se casatoreste cu Hannah Abbot si nu are copii cu aceasta.

3.Cine ajunge intr-un final director la Hogwarts?
Profesoara McGonagall ajunge directoarea scolii Hogwarts, pana in anul 2017, cand isi da demisia din cauza faptului ca a imbatranit. Nu se stie cine e directorul scolii dupa ce McGonagall pleaca de la scoala.

4.Harry devine Auror la sfarsitul cartii sau nu?
Devine Auror, iar mai tarziu seful Oficiului Aurorilor, si de asemenea este ultimul Stapan Al Mortii (in engleza : Master of Death).

5.Ce s-a intamplat cu McGonnagal?
Este seful casei Cercetasilor si profesoara de Transfigurare, de asemenea si vice-director al Scolii Hogwarts. Dupa moartea lui Albus Dumbledore, este numita directoare, dar Severus Plesneala o "detroneaza" si devine el directorul scolii Hogwarts. Dupa ce acest vrajitor este omorat de catre Nagini, profesoara McGonagall este denumita directoare, pana in 2017, inainte de a-si da demisia.

Nu, nu am copiat aceste raspunsuri, desi m-am informat din Harry Potter Wikipedia. Desi topicul este vechi, m-am decis sa raspund si eu acestor intrebari.

[Image: 2z3sw1s.jpg]

[Image: A_Very_Potter_Sequel_11_by_princess_femi_stamps.jpg]

[Image: FREEDOM___Joey_Richter_by_DollishAiyoku.gif]
Find all posts by this user

Messages In This Thread
Re: some litlle questions.. - by Kennya Allen - 06 Oct 2007, 16:02
Re: some litlle questions.. - by Kennya Allen - 06 Oct 2007, 21:36
Re: some litlle questions.. - by Lyra Dust - 07 Oct 2007, 13:51
Re: some litlle questions.. - by Kennya Allen - 07 Oct 2007, 14:11
Re: some litlle questions.. - by Lyra Dust - 10 Dec 2007, 23:40
Re: some litlle questions.. - by Ginny Malfoy - 11 Dec 2007, 19:02
Re: some litlle questions.. - by Black Rose - 12 Dec 2007, 21:37