Vizita neasteptata
|
05 Jul 2010, 10:01
|||
|
|||
-Ce vrei?ii spuse intepata cand l-a vazut urcand.
Voldemort.Voldemort,acolo,la Hogwarts,unde mereu isi gasise adevarata identitate,poate sa fie atat de IDIOT , cat sa intre fara Devoratori , fara nici un fel de protectie???Da ... il cunosc de cand m-am nascut,ar fi trebuit sa stiu cum face,gandi ea.Cam dinamic pentru varsta lui. -Nu stiu ... tampiti din minister , vremea ploioasa de toamna ... repartizarea ta. Il privi adanc in irisii,cu bagheta la cativa metri departare. -Stiu si eu cat de mult poate sa se insele palaria.Este o prostie,eu ii urlam acolo : Viperini,Viperini,Viperini,dar ea nuu ... singura ca nuu ... ce stie Luna?Hai sa facem cum vrea o palarie ponosita!!! Nici nu isi daduse seama cat de mult se apropiara pana cand Voldemort nu ii atinsese buzele cu varful degetelor zambind.Asa cum poate el sa zambeasca in halul in care s-a adus din proprie initiativa. -Sunt dezamagit de tine. Luna se apropie mai tare,hotarata sa nu se lase batuta la propiul joc.Ea il folosise prima data pe Voldemort , ea ii aratase siretlicurile. -Si ce Voldy?O sa ma saruti pentru greseala mea. -Asi putea face si asta. In ochi ii sclipi o scanteie nebunatica si jucausa dar trecu repede. -Ba nu,nu iti dau eu voie,Tom. Fata nu mai apuca sa ii vada expresia cand auzi sunetul clantei si se intoarse iar el disparu,dar nu inainte ca persoana abia intrata sa vada fericirea pe care Luna o exprima cu fiecare trasatura. ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Vizita neasteptata - by Luna Slytherin - 04 Jul 2010, 12:44
Re: Vizita neasteptata - by Luna Slytherin - 05 Jul 2010, 10:01
Re: Vizita neasteptata - by Bella Emily Rose - 05 Jul 2010, 10:12
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Vizita cu surprize | Bella Emily Rose | 3 | 1,238 |
07 Nov 2009, 17:14 Last Post: Isabella River |