Mai in gluma mai in serios!!!:)
05 Jul 2010, 14:55
^Tare asta

Sotia lui Mulla Nasruddin isi certa barbatul:
− Trebuie sa faci ceva si sa-i scrii mamei tale- ea a fost foarte rea si cruda fata de mine.
− Dar mama mea se afla la mii de km departare. Cum ar fi putut sa fie cruda fata de tine?
− Uite ca a fost - citeste si tu scrisoarea asta! La finalul scrisorii era un post-scriptum. Scrisoarea ii era adresata lui Nasruddin, iar post scriptum-ul era adresat sotiei: "Nora te rog, dupa ce citesti scrisoarea, nu uita sa i-o dai si baiatului meu!"

Ion, tanar absolvent de medicina, merge intr-un sat ca stagiar. Medicul titular de post tocmai isi luase concediu de odihna asa ca il lasa pe Ion singur o saptamana. Revenit din concediu, medicul il intreaba curios:
− Ei, cum te-ai descurcat?
− Pai prima oara mi-a venit o baba ce o durea capul si i-am prescris algocalmin, apoi a venit un copil julit la un picior si l-am pansat si ieri... a venit Maria, s-a dezbracat, s-a urcat pe canapea si mi-a zis ca nu a mai vazut barbat de 6 luni.
− Si tu ce i-ai facut?
− Pai... i-am pus picaturi in ochi...

-Aseara am avut un vis foarte frumos- am visat ca sparsesem celebra banca din Monte Carlo.
− Si eu am visat la fel de frumos - mi-am petrecut noaptea cu Sophia loren si Brigitte Bardot
− Uau! Si de ce nu mai sunat sa vin si eu?
− Te-am sunat dar valetul tau mi-a spus ca esti in Monte Carlo!

Un om merge la magazin:
− As dori trei cafele...
− Pentru cine? intreaba vanzatorul curios.
− Pentru mine, pentru tine, pentru ma-ta...
A doua zi la fel...
A treia zi deja vanzatorul nervos...Vine clientul:
− As dori doua cafele...
− Pentru cine? intreaba vanzatorul.
− Pentru mine si pentru ma-ta ca si tu si asa esti prea agitat...Finna

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Mai in gluma mai in serios!!!:) - by Helena Daphne Rose - 05 Jul 2010, 14:55