Mai in gluma mai in serios!!!:)
|
05 Jul 2010, 14:55
|||
|
|||
^Tare asta
Sotia lui Mulla Nasruddin isi certa barbatul: − Trebuie sa faci ceva si sa-i scrii mamei tale- ea a fost foarte rea si cruda fata de mine. − Dar mama mea se afla la mii de km departare. Cum ar fi putut sa fie cruda fata de tine? − Uite ca a fost - citeste si tu scrisoarea asta! La finalul scrisorii era un post-scriptum. Scrisoarea ii era adresata lui Nasruddin, iar post scriptum-ul era adresat sotiei: "Nora te rog, dupa ce citesti scrisoarea, nu uita sa i-o dai si baiatului meu!" Ion, tanar absolvent de medicina, merge intr-un sat ca stagiar. Medicul titular de post tocmai isi luase concediu de odihna asa ca il lasa pe Ion singur o saptamana. Revenit din concediu, medicul il intreaba curios: − Ei, cum te-ai descurcat? − Pai prima oara mi-a venit o baba ce o durea capul si i-am prescris algocalmin, apoi a venit un copil julit la un picior si l-am pansat si ieri... a venit Maria, s-a dezbracat, s-a urcat pe canapea si mi-a zis ca nu a mai vazut barbat de 6 luni. − Si tu ce i-ai facut? − Pai... i-am pus picaturi in ochi... -Aseara am avut un vis foarte frumos- am visat ca sparsesem celebra banca din Monte Carlo. − Si eu am visat la fel de frumos - mi-am petrecut noaptea cu Sophia loren si Brigitte Bardot − Uau! Si de ce nu mai sunat sa vin si eu? − Te-am sunat dar valetul tau mi-a spus ca esti in Monte Carlo! Un om merge la magazin: − As dori trei cafele... − Pentru cine? intreaba vanzatorul curios. − Pentru mine, pentru tine, pentru ma-ta... A doua zi la fel... A treia zi deja vanzatorul nervos...Vine clientul: − As dori doua cafele... − Pentru cine? intreaba vanzatorul. − Pentru mine si pentru ma-ta ca si tu si asa esti prea agitat... ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|