Vesnica problema
|
05 Jul 2010, 15:34
|||
|
|||
"-Hm , se pare ca asta e refrenul de azi!"spuse ganditoare Helena , iar apoi zambi.
"-Pe bune acum."spuse Zoya serioasa. "-Ok...pai ce ziceti de o escapada nocturna?"ranji Helena. Ochii lui Bell stralucira la ideea unei noi aventuri , insa Nick intrerupse momentul de incantare , zicand: "-Dar eu am o potiune de luat!" "-Ok , domnisorule , asteptam sa o iei , iar apoi mergem! Insa avem nevoie de Pelerina Invizibila care e in cufarul meu momentan..."spuse Helena trista. "-Bine , pai hai sa mergem sa o luam atunci!"zise entuziasmata Zoya. "-Pai da...dar nu stim care e actuala parola a Turnului Cercetasilor! Suntem in spital de o saptamana!"concluziona Bell incruntata. "-Oh , voi celelalte case aveti parole care se schimba mai ceva ca pe sosete , la noi e mai super. Avem intrebari si trebuie sa raspunzi la una , daca vrei sa intri in Turnul Ochilor-De-Soimi."spuse mandru Nick. "-Bine Nick , insa hai totusi sa mergem , poate dam de cineva la ora asta. E abia ora 21:23."medita Helena uitandu-se la ceasul sau. "-Ok , sa mergem!"anunta Bell. Cele trei fete iesira din salon , dar se oprira cand observara ca Nick nici macar nu le urmara. "-Umm...Nick? Nu vii?"intreba Bell. "-Pai...e Turnul Cercetasilor." "-Si ce? Si eu sunt viperina si am mers de multe ori acolo. Hai!"spuse chicotind Zoya. Iesind din Aripa Spitalului se indreptara spre scarile care se schimba si urcara pana la etajul sapte , unde era Turnul Cercetasilor. Helena se mai dezmetici si incerca sa-si alunge unele amintiri cand vazu portretul D-nei Grase. Era bine totusi sa fii din nou intr-un loc mult iubit si familiar , in Turnul Cercetasilor. Nu trecu mult timp si cineva intra , un student in anul doi care venea de la biblioteca. Bell examina camera ca si cum era prima data cand intra acolo. Leul tapetat al cercetasilor , covoarele rosiatice , fotoliile moi si calduroase , semineul primitor...oh , dar stai , aveau de luat o Pelerina Invizibila! "-Asteptati aici."sopti Helena. Bell se duse in capatul scarii sa stea de sase, iar Nick si Zoya se asezara confortabili in fotolii. Helena intra in camera sa , unde colegele sale dormeau struna si se duse tiptil spre patul sau , unde era cufarul. Il deschise incet , lua Pelerina si iesi numai-decat din camera. Jos ii gasi pe cei trei , luara pe ei Pelerina Invizibila si iesira din Camera de Zi a Cercetasilor. Pe scari , Nick spuse prompt ,pe un ton plangaret: "-Potiunea! Am uitat de potiune!" Fetele numai spusera nimic , si se indreptara din nou spre Aripa Spitalului. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|