P.S. - Te iubesc II
|
06 Jul 2010, 12:47
|||
|
|||
My love
Deci ... mii de multumiri. Chiar nu ma asteptam la asa ceva . Credeam ca dedicatia va fi pentru Matt Capitolul asta e superb si sincer , merita sa continui . Chiar merita. Si sa stii ca voi fi foarte dura si iti voi reprosa niste lucruri Imi pare rau ca scrii cam rar nexturile , dar de fiecare data ne dovedesti ca merita sa asteptam . Quote:" În momentul urmãtor, Matt fu chinuit de o durere, din câte vedeam, cunoscutã lui, dar complet nouã pentru mine. Era în faþa mea, cu mâinile împreunate ºi cu o grimasã de durere. " Mi'a placut felul in care descrii durerea lui Matt. Si felul in care incearca sa ascunda asta fata de Tess . Quote:"Nu ºtiam ce sã mai spun. Am înghiþit în sec ºi fãrã sã-mi dau seama mi-am întins uºor mâna, cu încheietura finã ºi palidã în sus, spre el. Venele mele albastre spre mov se ramificau foarte simplu ºi fascinant sub pielea albã. " Ador faza asta Incepe sa imi aminteasca putin de Twilight. E superb Si sper sa scrii nextul cat mai repede posibil. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lasa-ma sa te iubesc.... | Ax Von-Dall | 12 | 3,830 |
19 Jun 2010, 15:19 Last Post: Ax Von-Dall |
|
P.S. - Te iubesc I | Isabella River | 185 | 27,384 |
07 May 2010, 19:45 Last Post: Bella Emily Rose |