Vesnica problema
|
06 Jul 2010, 18:52
|||
|
|||
Cei patru mersera timp de vreo douazeci de minute pana ajunsera langa Padurea Interzisa.
"- Nu cred ca ar trebui sa intram" sopti Nick terifiat "- Ce ni s-ar putea intampla?" contempla Bell amuzata "- Pai, nu stiu...poate sa deveniti VARCOLACI?" urla Nick "- Nu-ti fa atatea griji. Am fost de mii de ori in padure si nu mi s-a intamplat nimic" il linisti Bell "- Dar daca totusi de data asta ni se intampla ceva? Sti cu se zice niciodata sa nu spui niciodata" analiza Helena "- Mi sincer mi-e frica, dar n-am sa las o padure amarata sa-mi vna de hac" explica Zoya tremurand "- Voi sunteti bolnave si nu va mai faceti bine" le ironiza Nick "- Deci ne-am decis, intram" concluziona Bell "- Bine" soptira toti in cor Cei patru copii se tineau strans de mana. Bell il tinea pe Nick si pe Helena, iar Zoya doar pe Nick. "- Ar trebui sa ne intoarcem" spuse Zoya terifiata Helena ii arunca o privire speriata, iar Nick o stranse si mai tare de mana. Bell se uita atent la cei trei prieteni, le citi frica din ochi si spuse... OOC: Sorry ca n-am mai intrat dar n-am prea avut timp. Va multumesc mult ca m-ati pastrat in "actiune". my momma { raised } me a prophet
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|