Mai in gluma mai in serios!!!:)
|
07 Jul 2010, 12:07
|||
|
|||
- Alo, cu directorul Bula. Aici e Nae.
− Buna Nae − ce s-a intamplat? − Am ramas lefter la mare si am nevoie urgenta de un milion de lei. − Trebuie sa fie un deranjament pe fir, nu te aud bine. − Spuneam ca am urgenta nevoie de un milion de lei. − Nu mai aud absolut nimic. Telefonista (intervenind pe fir): Buna ziua. Aici centrala telefonica. Eu va aud perfect. − Da? Atunci da-i dumneata milionul! - Draga, de astazi, dupa 12 ani de casnicie, nu te mai iubesc!!! − Iubitule, eu de acum 12 ani.... La o partida de vanatoare, un barbat elegant din Bucuresti impusca o rata. Pasarea cade insa in ograda unui fermier, care sustine ca vanatul ii apartine. – E pasarea mea, insista oraseanul. Fermierul sugereaza sa fie transata disputa in stil vechi, cu un "sut neaos": – Eu iti trag un sut cat pot de tare in boase, apoi tu faci la fel cu mine. Cine urla mai putin ia pasarea. Barbatul e de acord. Fermierul ii trage un sut strasnic in partile sensibile. Cand isi revine, oraseanul sopteste cu greu: – Bine. Acum e randul meu. – Lasa, zice taranul. Poti sa pastrezi rata. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|