Vesnica problema
|
07 Jul 2010, 14:18
|||
|
|||
Bell ramase cu respiratia taiata, cand auzi zgomotul ce venea din tufisuri.
"-Ce se aude?!" sopti si Helena, cu acelasi glas speriat. O umbra mare iesi din spatele lor si incepu sa isi agite clestii zgomotos. "-Un paianjen!!!" tipa Nick, iar fetele incepura si ele sa tipe. "-Stati asa, daca tipam, nu rezolvam nimic!" urla Helena. "-Ai tu o idee mai buna?!" spuse Zoya. "-Da..SA FUGIM!!" urla si Bell, luand'o la goana printre radacinile copacilor. "-Dar e un biet paianjen!" zise Nick, in spatele ei. "-Care are un metru latime si unul lungime?!" il ironiza Bell. "-Nick, n'ai zis asta cand l'ai vazut prima data" chicoti Zoya. "-Ai tipat ca un baietel speriat" completa Helena. "-Si voi ati tipat ca niste printese la ananghie, nu?" raspunse el, sec. "-Merge si asta" spuse Bell, razand. "-Eu una nu vreau sa ma intorc la castel" zise Helena, asezandu'se pe un trunchi de copac ratacit. "-Nici eu" o acompanie Zoya. "-Si nici voi!" spuse Helena, categoric, privindu'i pe cei doi. "-Ok, ok" ceda Bell, razand. "Dar nu ma intorc acolo, la paianjen!" spuse ea. "-Nici eu" sopti Nick, cu privirile ratacite. "-Si atunci ce facem?!" intreba Zoya. "-O luam prin partea asta" chicoti Bell, aratand la intamplare o directie. "-Sa mergem atunci!" se entuziasma Helena. Se afundara mai mult in misterul Padurii, acompaniati de strigate scurte ale bufnitelor sau zgomote hilare venite de nicaieri.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|