Mai in gluma mai in serios!!!:)
|
07 Jul 2010, 19:56
|||
|
|||
Eu si sotia mea am decis sa ne sinucidem impreuna, dar ciudat ca dupa ce s-a sinucis ea, eu nu am mai simtit nevoia
Am citit ca anul trecut 4,153,237 de oameni s-au casatori. Nu vreau sa creez probleme, dar nu ar trebui sa fie un numar par? Pentru cei care nu-l cunosc, pe generalul-maior Peter Cosgrove, este un australian care-ºi iubeºte þara aºa cum orice militar o face indiferent de þara în care se aflã. General Cosgrove a fost intervievat la radio recent. Citiþi rãspunsul sãu cãtre doamna care l-a intervievat cu privire la arme ºi copii. Într-o parte a unui interviu radio ABC între un reporter de sex feminin ºi generalul Cosgrove care a fost pe cale de a sponsoriza o SCOALA DE COPII DE TRUPA în vizitã la sediile sale militare. Reportera : Deci, generale Cosgrove, ce lucruri ai de gând sã predai acestor baieþi tineri atunci când viziteazã baza d-vs ? General Cosgrove : Îi învãþãm alpinism, canotaj, tir cu arcul ºi tir. Reportera : Trageri! Asta nu e un pic iresponsabil, nu-i aºa? General Cosgrove : Nu vãd de ce, aceºtia vor fi supravegheaþi în mod corespunzãtor cu privire la gama de arme. Reportera : Trebuie sã recunoaºteþi cã aceasta este o activitate foarte periculoasã care urmeazã sã fie predatã copiilor? General Cosgrove : Nu vãd cum. Nu vor face trageri înainte sã înveþe ºi sã atingã chiar, o armã de foc. Reportera : Dar le oferi sã devinã asasini violenþi. General Cosgrove :Ei bine, coniþã, eºti echipatã din naºtere pentru a fi o cu**ã, dar iatã nu eºti una, nu? Radioul a tãcut 90 de secunde ºi atunci când ºi-a revenit, acest interviu nu a mai fost reluat, reportera fiind destituitã. ^Caz adevarat ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|