Recomanda o carte
|
07 Jul 2010, 21:42
|||
|
|||
Am citit de curand, la inceputul vacantei 4 romane politiste(si primele de acest fel) pe care vi le recomand: "Crima din Orient Express" si "Zece negrii mititei" de Agatha Christie si "Cianura pentru un suras" si "Buna seara, Melania!".
Stiu ca in topicul acesta ar trebui sa vorbim doar despre o carte asa ca o sa va spun cateva cuvinte doar despre "Zece negrii mititei". Stilui autoarei este, din punctul meu de vedere, putin cam exagerat, destul de indepartat de realitate, dar in acelasi timp captivant.In aceasta carte 10 oameni care aparent nu au nimic in comun sunt chemati din diverse motive pe o insula, unde afla ca toti sunt autorii unor asasinate(unele nu chiar atat de evidente), care au ramas nepedepsite.Rand pe rand acestia sunt ucisi in timp ce incearca sa descopere cine este asasinul... P.S.: Ati citit "Noua si scurta viata a lui Bree Turner", scrisa de autoarea romanelor Amurg? Eu am citit imediat ce a aparut, chiar eram curioasa si mi s-a parut destul de draguta, in stilul acela destul de banal, dar cat de cat interesanta. [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|