Aventuri in miez de noapte
|
07 Jul 2010, 21:54
|||
|
|||
Helena mergea incet de-a lungul coridorului intunecat a etajului VII. Trecu de vreo 3 ori prin fata unui zid , repetandu-si aceleasi cuvinte in minte: Imi doresc o camera sa ma odihnesc , imi doresc o camera sa ma odihnesc... Deschise ochii si uitandu-se precauta in stanga si dreapta , deschise usa masiva de stejar ce se ivise in fata sa abia acum cateva secunde. Intra cu ochii privind in jos marmura cea rece si cenusie , nerealizand ca cineva statea tacut la lumina si caldura focului ce palpaia vesel in semineu. Fata se uita la silueta ce statea pe canapea si observa ca avea ochii marii , incercand sa desluseasca straina din umbra. Helena o privi mai bine si descoperi cu stupoare ca era Bellyshor , prietena sa cercetasa si tovarasa in diverse peripetii. Bell o recunoscu si ea pe Helena. Rasufla usurata si zise:
"-Nu stiam cine era...ce mai faci?" "-Bine , de fapt nici nu sunt surprinsa ca te vad aici. Daca m-ar intreba cineva cine obisnuieste sa vina cel mai des in Camera Necesitatii , as zice fara ezitare ca tu!"chicoti Helena. Bell rase si ea si intreba: "-Deci , ce te aduce pe aici?" "-Oboseala. Azi am avut 7 ore care credeam ca nu se mai termina si antrenament de Vajhat." "-Hmm...iar Vajhatul! Ai grija cu baloanele-ghiulea..."o certa Bellyshor. "-Si tu sa nu te mai impiedici."glumi Helena. "-O sa am! Am o intrebare , cumva Plesneala s-a comportat ciudat azi la ore?" "-In cele doua ore...stai sa recapitulez..."medita Helena. Isi aduse aminte ca desi veni la ore nervos si fu rece cu elevii , in special Cercetasii , ca dintotdeauna , a fost nelinistit toata ora si se uita mereu sceptic la usa , ca si cum avea grija ca nu cumva cineva anume sa intre. Fata ii povesti lui Bell , iar cercetasa marturisi ca se comportase la fel. Helena insa spuse: "-Insa nu conteaza asa tare lucrul asta..." "-Nici pentru mine , insa e prea ciudat."zise Bellyshor incruntata. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
![]() |
O noapte interesanta | Mina Fabienne Potter | 4 | 2,071 |
19 Aug 2011, 14:14 Last Post: Mina Fabienne Potter |
O Alta Noapte Agitata. | Sharon Alyson Cleeves | 26 | 5,874 |
01 Feb 2011, 18:24 Last Post: Raizen Isildur |
|
Dorinte in miez de noapte | Bell Evans | 44 | 8,432 |