O vizita in Sectorul Interzis
|
08 Jul 2010, 09:43
|||
|
|||
Luna isi fixa ochii in cei ai batranului si gandi ceva de genul ,,Sa vezi ca o sa foloseasca Occlumantia pe mine daca nu ii spun . " , dupa care incepu , sperand sa nu o chestioneze despre faza cu ,, ... dar ca sa il aflati pe asta ar trebui sa folositi Imperio . " :
-Nu e cine stie ce motiv , doar ca multi dintre cunoscutii mei au asa ceva si doar ... eram curioasa . Tot timpul cat vorbi isi mentinu privirea nemiscata si nici o trasatura sau tresarire nu ii trada nerabdarea . ,, Dar sigur ca el isi da seama de asta , doar stie Occlumantie . " , gandi incercand sa nu arate ca si cum ar fi vrut sa nu fi luat in acea seara cartea . -Ai dreptate intr-o privinta , domnisoara Luna . Stiu Occlumantie , dar niciodata nu asi folosi-o pe un elev din aceasta scoala . ,,Nu,dar doar ce a facut - o." Bell si Stefan schimbara priviri usor nedumerite , nestiind ce au pierdut din discutie . -Multumesc domnule director . -Si celalalt motiv ? Cel despre care celorlalti le-ai zis ca nu vor afla decat folosind vraja Imperio ? -Acela este un secret , domnule director . -Si nu vrei sa il spui? -Nu,si nimeni nu ma forteaza sa fie asa . -Sigur?intreba Dumbledore ridicand dintr-o spranceana alba si stufoasa . -Da , domnule . -In regula , zise barbatul ridicandu-se de pe scaun . Stefan se intoarse spre Rose iar Dumbledore o intreba pe Bell : -Voi chiar nu puteti sa dormiti ? Bell ii raspunse ... ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Intamplari in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 40 | 6,144 |
12 Jul 2011, 15:31 Last Post: Desiree Rose Goth |
|
O plimbare in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 21 | 4,419 |
31 Mar 2011, 01:27 Last Post: Jack Diggory |
|
In sectorul interzis | Luna Slytherin | 2 | 1,455 |
15 Oct 2010, 11:15 Last Post: Luna Slytherin |
|
Regulament Sectorul Interzis & Nelamuriri & Anunturi | Katya Sokorov | 2 | 1,816 |
15 Oct 2010, 10:39 Last Post: Katya Sokorov |
|
Legitimatii Sectorul Interzis | Katya Sokorov | 1 | 1,873 |
19 Aug 2010, 13:05 Last Post: Katya Sokorov |
|
Sectorul interzis | Ginny Malfoy | 33 | 6,084 |
17 Jan 2008, 09:54 Last Post: Gemini Andre |