Thread Closed 
O vizita in Sectorul Interzis
08 Jul 2010, 10:56
Incurcata, cercetasa raspunse:
"-Aa. Nu..mai stam putin, si apoi plecam de aici!"
"-Plecati de aici..nu in Turn, doar de aici" chicoti Dumbledore.
"-Cam asa ceva" murmura Stefan, cu Tom cuibarit in bratele sale.
"-Bine atunci, dar sa ajungeti si in dormitoarele voastre, inainte sa se lumineze. Nu uitati de profesorul Snape, care face tura de noapte la ora 3 dimineata. Nu as vrea sa va intalniti cu el" zise directorul, dupa care pleca.
"-Sincer, chiar e de treaba tipul" chicoti Bell.
"-Sa sti ca da..mai tare ca orice alt profesor" aproba Stefan.
"-Si tu, Luna, ce mai zici?" intreba Bell.
"-Citesc..cartea asta e foarte interesanta" raspunse Astropufa, absenta.
"-Cred ca am sa iau si eu o alta carte, sa mai citesc" murmura Bell, ridicandu'se de langa baiat.
"-Ce carte vrei, Bellyshor?" intreba Stefan, zambind.
"-Ceva despre Animagi! Mai am ceva de predat la ora" raspunse fata, indreptandu'se spre raftul din stanga ei. Gasi o carte mare, cu coperti albastre, si colturi indoite. "Asta e" sopti ea, intorcandu'se langa Stefan.
O deschise si incepu sa citeasca in liniste.
Un Animagus este un vrajitor care se poate transforma intr-un animal si inapoi in vrajitor prin vointa proprie. Ca un vrajitor sa devina animagus este dificil si necesita mult timp si multa munca. Un animagus poate sa ia forma unui singur animal.Mai mult, forma animalului nu este la alegere ci se pare ca reflecta anumite calitati ale subconstientului. Animagii sunt obligati sa se inregistreze la Ministerul Magiei pentru ca transformarea intr-un animal poate fi extrem de periculoasa.. Deasemenea, inregistrarea ii ajuta pe cei de la Ministerul Magiei sa descopere crimele facute de vrajitorii transformati in diferite animale si sa prinda vrajitorii/vrajitoarele care se ascund sub forma unui animal pentru a scapa de justitie..
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
O vizita in Sectorul Interzis - by Bell Evans - 20 Mar 2010, 12:20
Re: O vizita in Sectorul Interzis - by Bell Evans - 08 Jul 2010, 10:56

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Intamplari in Sectorul Interzis Anaella L. Hathway 40 5,413 12 Jul 2011, 15:31
Last Post: Desiree Rose Goth
  O plimbare in Sectorul Interzis Anaella L. Hathway 21 3,877 31 Mar 2011, 01:27
Last Post: Jack Diggory
  In sectorul interzis Luna Slytherin 2 1,346 15 Oct 2010, 11:15
Last Post: Luna Slytherin
  Regulament Sectorul Interzis & Nelamuriri & Anunturi Katya Sokorov 2 1,680 15 Oct 2010, 10:39
Last Post: Katya Sokorov
  Legitimatii Sectorul Interzis Katya Sokorov 1 1,774 19 Aug 2010, 13:05
Last Post: Katya Sokorov
  Sectorul interzis Ginny Malfoy 33 5,209 17 Jan 2008, 09:54
Last Post: Gemini Andre