Aventuri in miez de noapte
|
08 Jul 2010, 11:27
|||
|
|||
Bell stia ca Snape patise ceva, pentru ca de obicei se comporta destul de frumos cu ea la ore. Insa azi ii scazuse chiar niste puncte, pentru ca vorbise cu Rose in ora.
"-Si totusi, cred ca a patit ceva" murmura ea. "-Bell, calmeaza'te! Si chiar daca a patit ceva, de cand iti pasa tie de cel mai idiot..hmm, cred ca e putin spus..profesor din tot Hogwarts'ul?!" intreba Helena, exasperata. "-Asa e..ai dreptate" raspunse fata, zambind. "-Tu ce faci aici? Iar expeditii in miez de noapte?" chicoti Helena. "-Nu puteam adormi..si chiar ma saturasem de camera din Turn. Toate colegele dormeau, Rose nu stiu ce balbaia acolo despre Bi-Dami al ei, asa ca am plecat" raspunse fata, cu un mic oftat. "-Stai asa..sora ta vorbeste despre coreeni si in..somn?!" exclama Helena, uimita. "-Mda..sa o auzi cand e treaza, atunci e un dezastru" spuse Bell, izbucnind in ras. "-Eh, asta e..in fon e sora ta" spuse si Helena, razand. "-Da, nunima mea" chicoti Bell. Se ridica incet de pe canapea si se apropie de foc. Cu mainile reci, isi cuprinse genunchii la piept si isi culca obrazul alb pe ei. Se simtea mai singura ca niciodata.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
![]() |
O noapte interesanta | Mina Fabienne Potter | 4 | 2,068 |
19 Aug 2011, 14:14 Last Post: Mina Fabienne Potter |
O Alta Noapte Agitata. | Sharon Alyson Cleeves | 26 | 5,849 |
01 Feb 2011, 18:24 Last Post: Raizen Isildur |
|
Dorinte in miez de noapte | Bell Evans | 44 | 8,397 |