Vesnica problema
|
08 Jul 2010, 14:50
|||
|
|||
Intunericul noptii puse stapanire pe tinuturile Hogwarts-ului , mai ales a Padurii Interzise. Helena mergea in continuare , admirand peisajul mistic , umbrele cauzate de copaci si aerul sumbru al padurii. Nick tresari deodata , iar Helena se intoarse sa vada cauza zgomotului. Acesta inca statea nemiscat , uitandu-se cu teama la fete.
"-Ce e?"intreba enervata Helena. "-Mi s-a parut...ca am vazut un chip uman acolo intre tufisuri"zise acesta cu voce tremuranda si arata in directia unor tufe in care te astepti sa apara din cand in cand un iepuras. Mda , iepurasi in Padurea Interzisa? Probabil mancati de acromantule...Ce prostii gandesc si eu. , iar fata chicoti in sinea sa. "-Sa mergem , nu e nimeni si nimic ciudat aici."spuse Zoya cercetand imprejurimile. Bell incuviinta iar copii isi continuara drumul. Nick inca avea acea expresie intiparita pe fata. Helena , care incerca sa se abtina sa-i spuna ceva , insa izbucni: "-Nick! Nu trebuie sa stai cu teama in tine , nu e bine! Inteleg , si mie imi este cateodata frica insa nu o las sa puna stapanire pe mine! Bucura-te de astfel de ocazii , care cred eu , nu prea dai peste ele des."zise fata. "-Ok. Am sa incerc."zambi acesta la incurajarea Helenei. "-Hei , umm , si eu am vazut o fata umana intr-un tufis."sopti Bell. "-Poftim?"intreba Zoya. "-Poate e imaginatia noastra , stiti...mintea omului poate crea diverse imagini si scenarii misterioase si sumbre daca se afla in locuri de genul asta."sopti Helena , uitandu-se precauta in jur. "-Dap , pai suntem in Padurea Interzisa , nu? Ne putem astepta la orice..." "-Abia-astept sa vad ce ai sa zici cand ai sa vezi si tu lucrul acela."zise Bell Helenei. Aceasta se uita in stanga si vazu acelasi lucru. Cei trei se asteptau sa se sperie sau ceva , dar Helena incruntata spuse: "-E un gnom. Shit , nu ma gandeam ca exista chestiile astea in padure!" Acesta iesi dintre tufisuri si se invarti de vreo trei ori la picoarele Zoyei , dar Bell il lua de o ureche , il invarti de vreo 5 ori si il arunca razand. "-Ha , parca dezpiticesc din nou gradina bunicii. Stii , pe piticii aia tampiti ii atrag zarzavaturile."glumi Bell. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|