Aventuri in miez de noapte
|
08 Jul 2010, 20:40
|||
|
|||
Helena observa ca desi prietena sa parea vesela , in adancul sufletului se simtea trista si parasita. Fata nu prea se pricepea in situatii de genul asta , de obicei suferea in tacere si ii trecea , insa o intreba:
"-Bell , s-a intamplat ceva?" "-Nu conteaza acum...nu vreau sa te bat la cap cu problemele mele."sopti fata , scapandu-i un mic oftat. "-Bellyshor , sa numai spui asta niciodata! Pe mine nimeni nu ma bate la cap , exceptie face desigur..."insa fu intrerupta de Bell care completa zambind: "-Plesneala." "-Exact , vezi ca stii?"chicoti Helena in speranta ca ii mai ridica moralul. "-Am uitat sa spun ca azi a varsat o potiune facuta de Thomas pe el , iar dupa cum prea bine stii..."zise Bell , revenindu-si din nou in fire. "-A explodat? Damn it , ce-as vrea sa vad si asta..." "-Dap."zambi Bell si isi intoarse din nou privirea spre focul din semineu. Lasa un alt oftat lung sa-i scoata parca mahnirea din suflet , iar Helena depista imediat ca inca era trista in totalitate. "-Bellyshor , nu trebuie sa fii vesela doar de dragul de a nu fii si eu trista."sopti Helena. "-Hm , vad ca nu-mi merge."zise cercetasa surazand. "-Daca simti nevoia sa spui ceva , spune , nu tine in suflet." "-Ha , cine vorbeste! Cam asa faci tu!"chicoti Bell. "-Mda , m-ai prins la faza asta." Bell se ma inveseli spre bucuria Helenei , se ridica in picioare si zise: "-Iar cat despre Plesneala..." "-Oh , iar Plesneala!"spuse Helena rotindu-si ochii. "-NU , asculta-ma! Inainte sa vin aici , am avut impresia ca patrula pe langa Turnul Cercetasilor." "-L-ai vazut? Dar ce naiba face pe aici? Parca locul lui era pe langa pivnita Viperinilor , nu?"intreba fata mirata. "-Intocmai , si asta e ciudat. Tu ce crezi , inca mai e?" "-Poate e chiar la etajul asta."zise Helena. "-Ah , noroc ca am adus si Pelerina Invizibila. Vrei sa mergem sa vedem ce treaba are el pe aici?" "-Ok...Insa nu o sa fie peripetia mea preferata daca nu se impiedica si cade in nas."glumi cercetasa si iesi cu Bell sub Pelerina , pe coridorul intunecat de la etajul VII. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
![]() |
O noapte interesanta | Mina Fabienne Potter | 4 | 2,070 |
19 Aug 2011, 14:14 Last Post: Mina Fabienne Potter |
O Alta Noapte Agitata. | Sharon Alyson Cleeves | 26 | 5,864 |
01 Feb 2011, 18:24 Last Post: Raizen Isildur |
|
Dorinte in miez de noapte | Bell Evans | 44 | 8,419 |