Vesnica problema
|
08 Jul 2010, 21:33
|||
|
|||
"-Dap, vreau ceva mai periculos!" chicoti Nick.
"-Nu pot sa cred! Nick si adrenalina" exclama Bell, razand. "-Nu fi rea, Bellyshor!" o ameninta Nick. "-Ok, hai sa cautam ceva periculos atunci!" spuse cercetasa, inca razand. "-Cum ar fi?!" intreba Zoya, linistita. "-Stiti, am descoperit o data un cimitir afundat in padure, cand ma plimbam singura. Ce'ar fi sa mergem acolo" propuse Bell. "-Un cimitir?!" intreba Helena, perplexa. "-Dap" afiram Bell. "-Si cine e inmormantat acolo?" intreba Nick, curios. "-Pai..l'am intrebat pe Hagrid si mi'a zis ca sunt profesori care au predat mai demult la Hogwarts. Si nu mai aveau rude, asa ca au fost inmormantati acolo" raspunse cercetasa. "-Ok, sa mergem acolo atunci" zise si viperina, entuziasmata. "-Aa. Un cimitir in mijlocul noptii?!" intreba Nick, ezitand. "-Nu ai zis tu ca duci lipsa de adrenalina?! Hai sa mergem!!" chicoti Helena. "-Si pe unde o luam?" intreba Zoya. "-Pai, Bell, tu trebuie sa sti" zise Helena. "-Sa vedem. Am luat'o pe cararea ce se bifurca sub un cedru batran" murmura Bell. "-Dar sunt o mie de cedrii batrani in padurea asta, Bellyshor!" spuse Helena, razand. "-Stiu unde e cedrul ala, si uite'l ca l'am si gasit!" spuse cercetasa, triumfator. Incepu sa alerge si ajunse in curand langa trunchiul gros de copac. "-Pe aici!" murmura ea, indreptandu'si pasii spre cararea ce se arcuia dureros in fata privirilor celor 4 copii.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|