Vesnica problema
|
08 Jul 2010, 21:56
|||
|
|||
Bell era urmata de Helena , care la randul ei era urmata de cei doi : Zoya care era mai entuziasmata si Nick ce era cam nesigur.
"-Whoa , nu m-am gandit niciodata ca este un cimitir in Padurea Interzisa!"chicoti Helena. "-Nici eu , pana mi-a spus Hagrid."spuse Bell. Cei patru intrara in cimitirul micut. Cum era de asteptat , era o atmosfera sumbra. Mai lipsea ceata si o bufnita care sa se auda in intunericul noptii. Nu erau multe mormanturi , doar sapte. Cativa profesori si un director. Helena se duse la piatra funerara mai mare , deslusi scrisul in piatra si le spuse celorlalti: "-Hei , uitati!" iar cei trei se uitara curiosi la ea. "-Aici odihneste Phineas Nigellus Black."cita ea. "-Poftim? Nu-mi imaginam ca e inmormantat aici."zise Zoya. "-Nici nu ma surprinde , a fost renegat de familie , unde altundeva sa fie inmormantat?"murmura Helena. "-De ce a fost renegat?"intreba Nick. "-Pai , din cate stiam eu , era de partea Incuiatilor." "-Si numai din cauza asta?" "-Dap , pai stii familia Black tinea cont de lucrurile astea. Citatul lor "Toujours Pur" spune totul."zise fata. "-Hm , ce ziceti sa-i punem niste flori?" intreba Bell. Ceilalti incuviintara , iar cercetasa sopti Orchideous si un bughet de orhidee aparu. Bellyshor zise ceva in sinea sa si il aseza pe piatra rece , batuta de vant , ploi si zapada...si mai ales de timp. "-E frumos aici. Liniste si pace..."zise Zoya. "-Pai , numai suntem in centrul padurii , unde sunt acromantule si alte chestii. Daca am dat de cimitir , suntem in partea de nord , deci nu departe de Lacul Negru."medita Bell. "-Wow , asa mult am mers?"intreba Nick mirat. "Dap...asa mult."zise Helena zambind. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|