Aventuri in miez de noapte
|
08 Jul 2010, 22:15
|||
|
|||
Cele doua cercetase fugira asa repede inapoi , incat numai puteau ,de parca le urmareau noaptea in persoana . Nu ca Filch nu arata ca moartea...De fapt , moartea arata mai bine ca el! Ajunse la etajul VII , se astepara sa dea peste Snape , care insa se plimba cu mainile la spate prin fata portretului D-nei Grase , care dormea si sforaia de zor. Helena si Bell incercara sa nu faca prea mult zgomot , pasii lor pierdandu-se in tacerea noptii. In sfarsit cand fusera in fata zidului salvator , o usa de stejar aparu din neant iar fetele o zbughira imediat inauntru.
"-Duh , ce bine ca am ajuns!"zise Helena trantindu-se pe canapea. "-Bine ca nu ne-au prins!"murmura Bell. "-Iar noi tot nu am aflat ce pun astia la cale!" "-Mai bine zis , ce pune la cale Snape..."medita cercetasa. Helena ofta si se uita absenta la focul din semineu. Isi lua ragaz cateva minute bune , iar Bell facu la fel. In mintea lor erau tot felul de ganduri , amintiri , conspiratii , intrebari... "-Stii , nu-mi vine sa cred ca spun asta , dar vreau sa aflu cu orice pret ce pune Snape la cale."zise hotarata Helena. "-Ma ai tovarasa. Si eu vreau sa aflu."spuse Bell solemn iar cele doua chicotira. "-Oare inca mai sta ca tontul langa D-na Grasa? Saraca , cu asemenea companie , ma mir cum de doarme linistita."zise sarcastica Helena iar Bell rase. "-Cred ca asteapta sa iasa sau sa intre cineva."spuse Bell. "-Avem un singur mod de a afla asta."sopti Helena , iar cele doua luara din nou Pelerina pe ele. Iesira incet , si cu pasi mici , se uitara de dupa colt , unde Plesneala parea sa ameninte pe cineva din umbra... ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
![]() |
O noapte interesanta | Mina Fabienne Potter | 4 | 2,069 |
19 Aug 2011, 14:14 Last Post: Mina Fabienne Potter |
O Alta Noapte Agitata. | Sharon Alyson Cleeves | 26 | 5,855 |
01 Feb 2011, 18:24 Last Post: Raizen Isildur |
|
Dorinte in miez de noapte | Bell Evans | 44 | 8,401 |