Aventuri in miez de noapte
|
09 Jul 2010, 12:19
|||
|
|||
Cu pasi mici, cele doua cercetase ajunsera din nou in spatele profesorului.
"-Eu nu pot sa cred" chicoti Bell. Snape adormise langa portretul doamnei Grase, ce parea mai mult decat intrigata. "-Doarme ca un bebelus" spuse Helena, incercand sa nu doarma. "-Dar tot idiot ramane" sopti Bell. "-Si ce facem? Il lasam acolo?" intreba Helena. "-Doar nu te gandesti sa il invelesti" spuse cercetasa, sarcastica. "-Nu, totusi" rase Helena. "-Dar oare cine mai cutreiera castelul in miez de noapte??" murmura Bell, curioasa. "-Hai sa mai colindam si noi cateva coridoare, poate ne intalnim si cu ceilalti aventurieri!" propuse Helena. "-De acord, sa mergem" murmura fata, intorcandu'se. La adapostul pelerinei invizibile, cele doua cercetasa ajunsera pana in holul de la intrare. Noaptea cernea o perdea de intuneric tremuranda, ce invelea intreg coridorul. "-Ce'ai zice daca am merge pana la bucatarie? Mie una mi'e foame" chicoti Helena. "-Buna idee" sopti Bell, gadiland para verde. Intrara in bucatarie, unde sute de spiridusi forfoteau veseli. Unul din ei se desprinse din multime si ajunse chiar in fata lor. "-Ce poftesc domnisoarele?" chitai el, vesel. "-Un suc de piersici" murmura Bell. "-Si eu unul de dovleac" continua Helena. "-Cred ca vom lua si niste briose cu caramel si frisca" propuse Bell, iar prietena sa aproba. "-Imediat, imediat! Luati loc" chitai micuta creatura, in timp ce o tragea pe Bell de maneca spre o masa din colt. "-Foarte cuminti spiridusii astia" chicoti Helena. "-Mie imi convine" raspunse Bell, zambind. In curand, mancarea le fu adusa, iar cele doua fete incepura sa isi savureze prajiturile.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
![]() |
O noapte interesanta | Mina Fabienne Potter | 4 | 2,067 |
19 Aug 2011, 14:14 Last Post: Mina Fabienne Potter |
O Alta Noapte Agitata. | Sharon Alyson Cleeves | 26 | 5,844 |
01 Feb 2011, 18:24 Last Post: Raizen Isildur |
|
Dorinte in miez de noapte | Bell Evans | 44 | 8,393 |