Vesnica problema
|
09 Jul 2010, 17:50
|||
|
|||
Nick si Zoya mergeau cu pasi domoli, in timp ce Bell si Helena erau chiar vioaie. Ajunsi la mal , admirara peisajul mirific. Lacul se intindea ca o oglinda mare in care nu se privea decat luna argintie. Stelele se reflectau in apa rece si linistita , dandu-ti impresia ca era de gheata. Din cand in cand , valuri mici isi faceau curajul sa apara pe suprafata lacului. Zoya nu reusi sa spuna decat :
"-Wow. E super aici." "-Imi place."sopti Helena si se duse sa se catere pe o stanca micuta. "-Si mie imi place , e superb!"zise Bell , asezandu-se pe pietris in pozitia lotus. "-Mda , e super , dar unde e riscul si pericolul? Aici e o liniste de mormant!"spuse Nick. "-Nick , Nick...iti doresti cam multe nu crezi? E perfect!"murmura Helena. "-Si in plus , pericolul isi va face aparitia exact cand nu te astepti si cand nu vrei!."il mustra Bell. "-So enjoy the silence..."sopti Zoya. "-Ok...Insa tare imi este somn..."zise baiatul si casca. "-What?! Ti-e somn? Inca de pe acum?"spuse indignata Zoya. "-He , he , uite cineva de partea noastra!"zise Helena chicotind. "-Oricum , noi suntem obisnuite cu noptile albe."afirma Bell. "-Vai , nu cred ca as face fata programului vostru."murmura Nick. "-Noi putem."spuse Helena. Cei patru se bucurara de linistea deplina a noptii . Deodata , dintre copacii rari se ivise un centaur. Nick tresari la vederea acestuia , insa Helena il saluta: "-Buna Firenze." "-Buna seara , Helena. O plimbare cu prietenii prin padure?"intreba acesta bland. OOC: Nu stiu alt nume decat Firenze pentru centauri =)) ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|