Vesnica problema
|
09 Jul 2010, 22:54
|||
|
|||
Intrebarea il lua prin surprindere pe Nick si incerca sa evite subiectul. Insa in cele din urma , ofta si incerca sa zica cat mai linistit :
"-Nu conteaza." "-Hai , ba conteaza!"chicoti Bell. "-Nick...nu trage de timp si zii."spuse absenta Helena. "-Ok , pai nu prea cred. Adica , probabil ii este frica de mine acum sau ceva de genu' asta..." "-Prostii , de ce i-ar fii frica?"intreba Zoya. "-Sunt un om-lup , care la fiecare luna plina se transforma in varcolac. Cine ar vrea sa fie cu mine? Nimeni."iar la ultimul cuvant baiatul rase sec. "-Ai sa gasesti tu o fata..."glumi Helena. "-In orice caz , nu vreti sa ne intoarcem inapoi? Cred ca e ora doua noaptea."murmura Bell , uitandu-se in departare. "-Normal ca vreau , ma mir cum de n-am adormit."pufni Nick. Zoya incuviinta iar copii parasira locul. "-Saa mergem!"spuse Helena care era prima in top ce mergea cu pas vioi. Cei patru copii se indreptara spre domeniile Hogwarts-ului , unde ii asteptau niste paturi calduroase. Helena lasa in urma malul lacului si privelistea de vis a acestuia , cu speranta ca se va mai duce intr-o zi acolo... ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|