Vesnica problema
|
10 Jul 2010, 15:59
|||
|
|||
"-In orice caz , nu prea cred ca o sa ii placa adevarul. Bell , stii o vraja de vindecare?"
"-Da , dar..."incepu aceasta. "-Daca stii , ai putea sa o aplici asupra noastra!"zise Helena rugator. "-Auuuu!"striga Zoya care tocmai intrase intr-o creanga. Antebratul sau sangera , iar Nick se uita ingrijorat la ea. Helena se duse imediat la ea si murmura: "-Ferula!" iar un bandaj isi facu aparitia , acoperind bratul Zoyei. "-Multumesc."sopti aceasta. Nick inca urmarea bratul fetei si spuse , neluandu-si ochii de la ea: "-Haideti sa mergem mai departe. Parca Hogwarts e in est..."zise acesta. "-Ghideaza-ma!"spuse Bell fara sa stea pe ganduri. Bagheta sa era orientata spre sud. "-Sa o luam in partea asta!"zise cercetasa indreptandu-se spre est. Helena , Zoya si Nick o urmara pe prietena sa , mergand mai departe in padure. Bell se uita mereu precauta in jur si dupa minute lungi de mers , Nick spuse: "-De-abia astept sa ma culc." "-Mie nu. In orice caz , mi-a placut noaptea asta."zise Helena. "-Mda , poate tie nu iti este somn si rezisti , dar noua poate ne este!"mormai baiatul suparat. Fata il ignora , nu vroia sa se certe cu el dintr-un motiv asa de neinsemnat. Dupa nu mult timp... "-Aproape am ajuns. Ii aud pe Thestrali."zise bell. "-Deci nu suntem departe de Coliba lui Hagrid!"sari Zoya incantata. "-Dap , asa e."completa Helena. "-Imi pare rau daca am fost rau. Oboseala e de vina."sopti Nick cu privirile in jos. "-Hei , nu e nimic. Tu nu poti sa fii rau , nici daca ai incerca!"chicoti Helena. "-Iar cat despre oboseala...Ei bine , toti suntem obositi , dar nu trebuie sa fim tafnosi din cauza asta. Priveste partea buna a lucrurilor!"spuse Bell surazand. "-Da! Cum ar fii faptul ca ne familiarizam cu Padurea Interzisa!"rase Zoya. Nick zambi , iar cei patru au mers mai departe. Ajunsi in fata colibei a lui Hagrid , descoperira cu uimire ca acesta statea in linistea noptii calm pe o bancuta care nici nu se obsreva din cauza dovlecilor uriasi. Acesta tresari cand vazu copii si deslusind in intuneric cine sunt , spuse: "-O , mai , ce m-am speriat..."chicoti acesta. Dar apoi deveni brusc serios la fata si zise:"-Dar ce cautati noaptea aici?! Nu-mi spuneti ca ati fost in Padurea Interzisa!" "-De fapt...am fost..."sopti Bell. "-Voi cautati pericolul cu lumanarea! Vi s-a intamplat ceva?" "-Nu , Hagrid , linisteste-te!"spuse Helena hotarat , iar apoi continua:"-Nu ne-am intalnit decat cu...un centaur , un gnom , cateva bufnite si un pui de acromantula amarat." Acesta pufni si linistindu-se , intreba: "-Cu Firenze?Mi-a spus cand a venit pe aici ca s-a intalnit cu niste studenti la Lacul Negru...O Doamne , la Lacul Negru , pana acolo ati mers?" "-Da , dar a meritat osteneala! A fost frumos! spuse Zoya. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|