Aventuri in miez de noapte
|
11 Jul 2010, 11:18
|||
|
|||
Protejate de pelerina invizibila, cele doua cercetase cutreierau castelul, in cautarea aventurii. Sunetul pasilor si al respiratiilor era singurul ce razbatea prin tacerea noptii.
"-Nu vrei sa mergem pana la biblioteca?" intreba Bell, zambind. "-Ah, Bellyshor, parca mi'ai citi gandurile" chicoti Helena. Se indreptara spre etajul bibliotecii si intrara in liniste in incaperea de marimea unei catedrale. Era intuneric bezna, iar lumina de la baghete crea umbre fantomatice pe pereti. "-Ce carte vrei?" intreba Helena. "-Ceva despre vraja Colloportus! Am auzit ca e foarte folositoare" sopti Bell. "-Da, si eu am auzit de ea. Eu cred ca am sa iau ceva despre o vraja defensiva" raspunse fata. Bell incepu sa caute raftul cu carti despre vraji utile, pe care il gasi curand. Lua cartea cu coperi groase, albastre si un cotor auriu si se indrepta spre locul de unde bagheta Helenei lumina bland coltul in care statea cercetasa. "-Am gasit!" anunta Bell, iar prietena ei tresari putin. "-Si eu" sopti ea, inca atenta la continutul cartii. "-Mergem in camera necesitatii?? Acolo e mai comod..si e mai cald ca aici" sopti Bell, infrigurata. "-Dap, haide" afirma Helena, aruncand pelerina peste ele. Iesira din liniste bilbiotecii, si se indreptara spre etajul VII. Pe drum, se oprira lamga Turnul Cercetasilor. "-Snape nu mai e aici" sopti Bell. "-Cred ca s'a plictisit" chicoti Helena. "-Poate acum sta in fata Turnului Astropufilor" medita Bell. "-Nu conteaza, hai sa mergem!!" o grabi Helena. Ajunse in camera.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
![]() |
O noapte interesanta | Mina Fabienne Potter | 4 | 2,072 |
19 Aug 2011, 14:14 Last Post: Mina Fabienne Potter |
O Alta Noapte Agitata. | Sharon Alyson Cleeves | 26 | 5,882 |
01 Feb 2011, 18:24 Last Post: Raizen Isildur |
|
Dorinte in miez de noapte | Bell Evans | 44 | 8,441 |