Vesnica problema
|
11 Jul 2010, 11:29
|||
|
|||
"-Dar cum ati reusit sa strabateti toata padurea intr'o singura noapte?" intreba Hagrid mirat.
"-Pai..poti face multe intr'o noapte" chicoti Bell, iar ceilalti izbucnira in ras. "-Si acum ce faceti?" ii intreba Hagrid, curios. "-Cred ca ne intoarcem la castel. E aproape dimineata" raspunse Helena. "-Si tu, Nick, ai umblat prin toata padurea dupa ce ti s'a intamplat??" mormai Hagrid, temator. "-Da, dar am fost insotit de 3 fete curajoase" chicoti baiatul. "-E cam plangacios, dar merge" sopti Zoya, razand. "-Cred ca ar trebui sa ne intoarcem, Madam Pomfrey va veni in curand sa vada ce facem. "-Mergeti, mergeti" ii zorii Hagrid. Obositi, dar incantati, cei patru aventurieri isi indrreptara pasii spre castel. Umbrele lor fantomatice imbracau iarba in nuante de smarald. Turnurile castelului pareau ca strapung dureros cerul innorat, ce se pregatea de sosirea diminetii. "-E aproape ora 4" anunta Nick. "-Ne culcam, da?" intreba Bell, razand. "-Eu una merg direct in dormitorul meu sa ma culc" sopti Zoya, extenuata. "-Pai..ne vedem dimineata, nu maine, ci azi" chicoti Helena. Se despartira in holul principal, iar Bell Helena si Nick o luara spre Aripa Spitalului. "-Vreau un pat" mormai Nick. "-Si eu vreau si o perna si o patura" chicoti Bell. Ajunsi in salon, Helena se tranti pe pat si se baga sub asternutul calduros. "-Ahh, ce bine e" sopti Bell. "-Noapte buna" murmura Nick.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|