Vesnica problema
|
12 Jul 2010, 12:20
|||
|
|||
Madam Pomfrey navali ca o furtuna in incapere, indreptandu'se tinta spre patul baiatului.
"-Ce s'a intamplat de urlii in halul asta?!" intreba ea, soptind. "-Scuze, m'am lovit de pat" mormai Nick, uitandu'se cu ciuda la asistenta. "-Ai face bine sa nu mai tipi data viitoare. Fetele astea chiar dorm" sopti ea, plecand din salon si inchizand usa incetisor. "-Chiar dormiti?" intreba Nick, ridicandu'se din pat. "-Ne'am trezit inainte de urletele tale" murmura Bell, scotandu'si capul de sub plapuma. "-Da, ai o tonalitate..frate, du'te la opera!!" spuse Helena, ironica. "-Imi pare rau, dar chiar m'a durut" se planse Nick. "-Oh, lasa ca iti trece" chicoti Bell. "-Deci..ati dormit bine??" intreba Nick, incercand sa schimbe subiectul. "-Sincer..nu prea..am avut un cosmar" ofta Bell incetisor. "-Si eu am avut un cosmar" chicoti Helena. "-Ce ziceai ceva despre un ceai?!" intreba cercetasa, mirata. "-Pai..am visat ca mi'ai dat niste ceai. Si mie nu'mi place ceaiul" murmura Helena, iar Nick izbucni in ras. "-Asta numesti tu cosmar?!" spuse el, printre sughituri. "-Uhmm, nu e cosmar..dar nici un vis frumos" sopti Bell, cu un zambet. "-Dap..ai dreptate Bellyshor. Dar tu ce ai visat?!" intreba Helena. "-Nu mai conteaza.." ofta cercetasa, asezandu'si din nou capul pe perna moale.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|