Cand soarele apune pe vecie
|
13 Jul 2010, 05:44
|||
|
|||
-Bellyshor,nu din nou,striga rose care veni din spate incercand sa o ridice.
-Te ajut eu,zise un baiat care tocmai aparuse. -Hei,Eduard,multumesc ca ma ajuti... -Deci de ce a lesinat?intreba Eduard curios. Rose ii povesti totul stand pe o banca impreuna cu Bell care era tot lesinata. -Groaznic!exclama Eduard dintr-o data sa iti pierzi o ruda este groaznic,as vrea sa pot ajuta cu ceva dar nu stiu cu ce... -Ai putea sa incerci sa faci o vraja caci eu am mainile ocupate cu ea,este foarte greu sa o ti sa nu cada... -Nu stiu nicio vraja de vindecare mintala,stiu doar daca este ranita de vreun blestem,dar stai am o rezerva de potiuni,aduc imediat una zise el cand Rose deschise gura sa zica ceva. Eduard fugi si lua din Camera Astropufilor,din cufarul lui o sticluta micuta pe care scria Mintaluos Posiun.Eduard fugi in Sala Armurilor,cand ajunse Rose spuse: -Vad ca stii destul de repede sa ajungi peaici... -Pai unchiul meu mi-a facut turul acum cativa ani cand aveam...hmmm noua ani,pentru ca aflasem ca el era vrajitor si ca urma sa fiu si eu,mi-a data o harta si am invatato pe dinafara ca sa nu ma pierd,stiu si unde este Camera Necesitatii,daca ai auzit de ea... -Sigur ca am auzit!zise Rose suparata,auzi,parintii tai sunt Incuiati? -Da,si ce,ai vreo problema cu asta,dupa ce ca toti Viperinii se iau de mine,acum si o Cercetasa... -Nu!nu de asta am zis,am intrebat doar,pentru ca ai zis ca unchiul tau ti-a facut turul,unchiul tau in ce casa a fost? -Astropufi,la fel ca mine,imi place casa aceasta nu este in niciun razboi cu vreo alta clasa,este la fel ca Ochi-De-Soim fara niciun dumsan,doar Viperinii si Cercetasii sunt dusmani intre ei... -Da,asa este,acum hai sa ii dam potiunea,cum se numeste? -A,este o creatie de a mea Mintaluos Posion,este alcatuita intr-un bol cu apa calda care este tinut la foc doua zeci de minute pentru a se inclazi,dintr-o bucatica de inima de dragon pisata,trei bucati de Arala Fenrio,o planta care creste in Romania,in tara mea natala,o tii la soare doua ore apoi amesteci o jumatate de ora,si este gata. -Si...si esti sigur ca este buna,adica ai testato vreodata?intreba Rose speriata cand Eduard punea potiunea la gura lui Bell. -Sunt sigur am testato pe mine cand eram bolnav,si a mers de minune,mi-am revenit in cinci minute,zise Eduard care desfacuse sticluta si ii dadu lui Bell sa bea. In urmatoarele secunde Bell isi reveni destul de repede,dandu-se jos de pe banca multumindu-i lui Eduard.Si pleca impreuna cu Rose.[/url] If you are sad,come on at me,i can to help you,with my hand i can destory all your enemies.You can't be forggoten in the dark,you cant killed by a shark,you cant be like DarkMark!
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Cand soarele apune pe vecie - by Bell Evans - 07 May 2010, 14:50
Re: Cand soarele apune pe vecie - by Matt I. River - 07 May 2010, 15:20
Re: Cand soarele apune pe vecie - by Bell Evans - 07 May 2010, 15:25
Re: Cand soarele apune pe vecie - by Matt I. River - 07 May 2010, 15:39
Re: Cand soarele apune pe vecie - by Bell Evans - 07 May 2010, 21:19
Re: Cand soarele apune pe vecie - by Alice Morris - 07 May 2010, 23:01
Re: Cand soarele apune pe vecie - by Bell Evans - 08 May 2010, 10:33